- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 30
Pcos var sanırım benim amh 3.7 normal aralık dedi doktorumAmh sonuc 6.46
min 5.08 max 54 değer araligi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos var sanırım benim amh 3.7 normal aralık dedi doktorumAmh sonuc 6.46
min 5.08 max 54 değer araligi
Ben birden 4 5 kilo aldım 7 ay önce ve o zamandan beri deniyorum olmuyor bunla ilgili olabilir miIlginçmiş bu amh. Doktor yorumunu alınca beni de etiketler misiniz?
Olabilir. Tembellik de denmiş zaten. Yumurta takibi önermesi lazım doktorun bence. Mümkünse klomen filanla.Ben birden 4 5 kilo aldım 7 ay önce ve o zamandan beri deniyorum olmuyor bunla ilgili olabilir mi
Tamda bu ay başlıyoruz cumartesi klomeneOlabilir. Tembellik de denmiş zaten. Yumurta takibi önermesi lazım doktorun bence. Mümkünse klomen filanla.
O zaman hayırlı olsun şimdiden insallah fayda görürsünüz.Tamda bu ay başlıyoruz cumartesi klomene
Tesekkurler sag olun=)O zaman hayırlı olsun şimdiden insallah fayda görürsünüz.
Ben birden 4 5 kilo aldım 7 ay önce ve o zamandan beri deniyorum olmuyor bunla ilgili olabilir mi
Hemen moralinizi bozmayın. Pcosta lh fsh oranı önemli değerlendirmede. Kilo alımından daha çok göbek çevresi yağlanması yaygın pcosta. Sizin tembellikten dolayı belki de doktorunuz pcos demiştir. Zaten klomene de başlayacakmışsınız umarım olumlu sonuçlar alırsınız.Bence de pkos olabilirmiş ostrojenim düştü 28 mi ne saçım dökülüyor lh 3 un üstünde olması diyor 3.3 abo napcam
Moralini bozma =)Bence de pkos olabilirmiş ostrojenim düştü 28 mi ne saçım dökülüyor lh 3 un üstünde olması diyor 3.3 abo napcam
Insallah canimMoralini bozma =)
Burda bir sürü var pcos olupta bebişi olan
Yeter ki nasibinde olsun
Zaten senin reglilerin falanda düzenli
İlaçlada yumurta takibi yaptırıcakmıssın oh miss
Kaçırma keyfinii uğurlu topikciHali =)
Tesekkurler yorumlar icinHemen moralinizi bozmayın. Pcosta lh fsh oranı önemli değerlendirmede. Kilo alımından daha çok göbek çevresi yağlanması yaygın pcosta. Sizin tembellikten dolayı belki de doktorunuz pcos demiştir. Zaten klomene de başlayacakmışsınız umarım olumlu sonuçlar alırsınız.