- 2 Eylül 2025
- 137
- 17
- 13
- 29
- Konu Sahibi cheriberry
Kizlar fsh 5.58 iken amh 0.89 geldi Yaşım 29 doğal yoldan gebelik cok mu zor
(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
++Kizlar fsh 5.58 iken amh 0.89 geldi Yaşım 29 doğal yoldan gebelik cok mu zor(
Kizlarr
Bence çok zor birkaç ay bekle eğer gebelik olusmazsa tüp Bebek dene erken menapoz olabilir.Kizlar fsh 5.58 iken amh 0.89 geldi Yaşım 29 doğal yoldan gebelik cok mu zor(
Bence zor değil evet düşük deniliyor ama kalite veya olması konusunda abu bir engel mi değil neden engel düşük sadece yüksek olanların hemen oluyor mu hayır tek sorun AMH mi tüpe giden hayır binlerce sebebsizlik var AMH bir sorun değil binlerce araştırma var ama AMH zaman açısından sorun diyorlar sizin yaşınız daha çok gençKizlar fsh 5.58 iken amh 0.89 geldi Yaşım 29 doğal yoldan gebelik cok mu zor(
Neden zor dediniz AMH düşük olunca yumurtakaliteaiz demek değil ki bunu neye göre dedinizBence çok zor birkaç ay bekle eğer gebelik olusmazsa tüp Bebek dene erken menapoz olabilir.
Hicte zor değil, önemli olan yumurtanın kalitesi..Kizlar fsh 5.58 iken amh 0.89 geldi Yaşım 29 doğal yoldan gebelik cok mu zor(
Evet canim muayene oldum doktor erken menopoz falan demedi amh asla kaliteyi ölcmez dedi gayet iyi hatta normal yoldan gebelik olursun cook rahatt dedi yasim gencmis rezerv olarakta iyiymiş rahim kalinligi vs de cookbegendi 3 4 gunu degerlendir dedi yumurtam keendi büyüdü 20 mm olmusNeden zor dediniz AMH düşük olunca yumurtakaliteaiz demek değil ki bunu neye göre dediniz
Yani canım evet bazı doktorda sana diyebilirdi. Tüp diye sen bunlara bakma yumurtanı takip ettir yumurta varsa sorun yoktur yani ama tabi dene zaman kaybedip etmemek önemli elbet ama yaş şeninde benim gibi genç umarım en yakın zamanda olur benimde ovulasyon oluyor ama olmuyor. Napalım ….Evet canim muayene oldum doktor erken menopoz falan demedi amh asla kaliteyi ölcmez dedi gayet iyi hatta normal yoldan gebelik olursun cook rahatt dedi yasim gencmis rezerv olarakta iyiymiş rahim kalinligi vs de cookbegendi 3 4 gunu degerlendir dedi yumurtam keendi büyüdü 20 mm olmus
KesinlikleHicte zor değil, önemli olan yumurtanın kalitesi..
Insallah Rabbım en kısa sürede kalbindeki nasip eder guzel haberlerini alirizzYani canım evet bazı doktorda sana diyebilirdi. Tüp diye sen bunlara bakma yumurtanı takip ettir yumurta varsa sorun yoktur yani ama tabi dene zaman kaybedip etmemek önemli elbet ama yaş şeninde benim gibi genç umarım en yakın zamanda olur benimde ovulasyon oluyor ama olmuyor. Napalım
Kaç aydır deniyorsunuz biz 19 ay olduInsallah Rabbım en kısa sürede kalbindeki nasip eder guzel haberlerini alirizzevet bana süreci anlattı önce dene sonra asila sonra tüp diye eger beklemek istemezsen diye