Ben doktora gitmiyorum artık hep aynı şeyi söylüyorlar o yüzden polikistik overe özel diyetler yaparak kendim düşürmeye çalışacağım. Diğer hormonlarım düzene girmeye başladı ama Amh çok zikzaklı ilerliyor en son 21 çıktı. Ama mesela LH hormonum hayatımda ilk defa 9'a indi. Bu şekilde kendim beslenme egzersiz vs yaparak hormonlarım düzeliyor çok şükür. Hiçbir doktor hiçbir ilaç bu kadar işe yaramamıştı. AMH de kendiliğinden düzelir diye bekliyorum bir süre daha.Canım benim de amh yüksek doktorun bişey dedi mi tedavi gördün mü acaba
Nasıl yani. 1.3 smh için erken menepoz demiş olamazlarkiAmh değerim 1.3 çıktı FSH değeri 13 , erken menopoz teşhisin var. Erken menopoz denilen süre ne kadar oluyor, değerlerim gitgide yükseliyor
Bana 1 amh, 10 FSH ile erken menopoz dediler.Nasıl yani. 1.3 smh için erken menepoz demiş olamazlarki
Yanı 1'in altı amh ve 10 ustu fsh ile bile erken menepoz olmayanlar varken oyle demeleri de ilginc olmis. Benim 1.08 amh ve fsh 7.5 ile çok normal değerlerin ve rezervlerin dediler. O yuzde n şaşırdım.Bana 1 amh, 10 FSH ile erken menopoz dediler.
Doktorlar çok işini biliyor.
Ama bu yaptıkları çok çok çok günah kaç doktora gittim sadece biri sende sorun yok ameliyatlarını ol daha önce nasıl gebe kalmışsın tekrar kalırsın dedi ve ve ve dediği gibi de Allah'ın izniyle oldu.
Sormayın sormayın pazarlama işi yapıyor bı çoğu etik doktorluk yapanı bulmak iş.Yanı 1'in altı amh ve 10 ustu fsh ile bile erken menepoz olmayanlar varken oyle demeleri de ilginc olmis. Benim 1.08 amh ve fsh 7.5 ile çok normal değerlerin ve rezervlerin dediler. O yuzde n şaşırdım.
Merhaba benım amh 1.17 fsh 7.9 e2 67 cıktı ama bana düşük rezerv dedıler. 9 yumurtam toplandı 4 ü döllendi anlayamadım sizde revervler iyi dıyosunuz:sYanı 1'in altı amh ve 10 ustu fsh ile bile erken menepoz olmayanlar varken oyle demeleri de ilginc olmis. Benim 1.08 amh ve fsh 7.5 ile çok normal değerlerin ve rezervlerin dediler. O yuzde n şaşırdım.
Dojtorlar baska sey soyluyor demekki. Değerlendirmeleri belki de. Benim e2 72 ,Merhaba benım amh 1.17 fsh 7.9 e2 67 cıktı ama bana düşük rezerv dedıler. 9 yumurtam toplandı 4 ü döllendi anlayamadım sizde revervler iyi dıyosunuz:s
Anladım ben amh ınız 1.08 sandım daha cıkmamış. 1 e yaklaştıkca amh revervının dustuğu anlamına gelıyomuş yanı bitmemiş ama acele et bebek için cok vaktın yok gibi denıyo...Dojtorlar baska sey soyluyor demekki. Değerlendirmeleri belki de. Benim e2 72 ,
Fsh 6.66, Lh 4.58... bana iyi dendi. Amh daha cikmadi.
Anladım ben amh ınız 1.08 sandım daha cıkmamış. 1 e yaklaştıkca amh revervının dustuğu anlamına gelıyomuş yanı bitmemiş ama acele et bebek için cok vaktın yok gibi denıyo...
Merhaba galiba hamilesiniz hayirli olsun. Nasil kaldiniz acaba. Amh sizinde dusuktu demiyani doğru tabi. Biyoloji bu yıllar geçtikçe...Ben de 37 yaşındayım riskli.
Amh değerim 1 in üstündeydi. Düşük mu bilmiyorum.ama asil mevzu esimin spermleri dusukmus.aslinda daha tahlillerimizigösteremeden hamile kaldım..herhangi bir tedavi uygulamadık ama 7 ay falan denemiş olduk. Takviye verdi doktor. Çok düzenli olmasada kullandık. Bana folik asit eşime de suya katılan bi karisimMerhaba galiba hamilesiniz hayirli olsun. Nasil kaldiniz acaba. Amh sizinde dusuktu demi
Ay ne guzel y’a cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Insallah banada nasip eder bana da dua et canim lutfenAmh değerim 1 in üstündeydi. Düşük mu bilmiyorum.ama asil mevzu esimin spermleri dusukmus.aslinda daha tahlillerimizigösteremeden hamile kaldım..herhangi bir tedavi uygulamadık ama 7 ay falan denemiş olduk. Takviye verdi doktor. Çok düzenli olmasada kullandık. Bana folik asit eşime de suya katılan bi karisim
Merak etme. Icini ferah tut. Eger ikinizinde tahlilleri yapıldıysa bekleyin. Bizim şansımız %3 tü. Gene de olduAy ne guzel y’a cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Insallah banada nasip eder bana da dua et canim lutfen
Insallaahhhhhhhh tez zamanda güzel haberler yazarsın buraya :))))Ay ne guzel y’a cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Insallah banada nasip eder bana da dua et canim lutfen
Insallaahhhhhhhh tez zamanda güzel haberler yazarsın buraya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?