AMH YAPTIRDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ *

Merhaba ben iki yıl önce şükürler olsun ki tek denemede bi evlat sahibi oldum.ama suan dr amh istedi adet Düzensiliğş vardı ben emzirmeyi yordum ama amh küçük 0,01 cıktu inanamadım.şimdi adet görmeyi bekliyorum baska yerde yaptırcam bu ampul nasıl kullanıyo. Gercekten amh yükseltirmi yani amh değişiyomuya benimki 0,01 ve üstü olsa bile cok sewindim cünkü bu cok erken menepoz oluyo 32 yaşındayım."((((
Benim 3 ay önce amh seviyem 0.81 di. 2 hafta önce baktırdım 1.2 ye çıkmış. Yazın amh seviyesi yükseliyor sebebi Güneş'in vücudumuza yararlı olması. Kışın ise Düşüyor. Siz önce kan tahlili yaptırın. Benim 25 çıkmıştı. Şimdi 70lerde. Sizi burdan yanlış yönlendirmek istemem doktorunuza danışın. D-vit ampulü ben kaşıkla aldım. Doktorum kan tahlili sonucuna göre 4 adet yazdı ve 15 günde bir aldım. Toplamda 2 ay yani. Şimdi solgarın d vit tabletini kullanıyorum günlük.(1000U) ama lütfen doktorunuza danışmadan kullanmayın.

Ben sonucumu o kadar çok doktora gösterdimki amh 0,72 kesinlikle haplarla yukselecek bişey degil dediler hiç biri yükselir demedi seninki büyük ihtimalle yalnış ölçülmüş baştan 2 cide doğru çıkmıştır * Genelde öyle oluyor *
Çok Güvenilir bir yere yaptırdım 2 testi de. Zannetmiyorum yanlış olacağını.

İnşallah öyledir.bu amh biraz yükselsin bir evladım var Allah olmayanlaa versin ikincide gözüm yok. Ben arı sütü kullanıyorum On gündür bi yandan da osteocare alıyorum ondada düşük d vitamini var aslınfa ama aklımda d vitamini mi ölçtürcem cok tesekkurler umarım anneliği tadarsınız en kısa zamanda

İnşallah öyledir.bu amh biraz yükselsin bir evladım var Allah olmayanlaa versin ikincide gözüm yok. Ben arı sütü kullanıyorum On gündür bi yandan da osteocare alıyorum ondada düşük d vitamini var aslınfa ama aklımda d vitamini mi ölçtürcem cok tesekkurler umarım anneliği tadarsınız en kısa zamanda
Amin. Çok teşekkürler.

Merhaba ,
geçen sene 0,47 AMH sonucuyla doktor bana senin çocuğun olmaz, değerlerin çok düşük tüp bebek bile yapamazsın demişti. Ve ben bu konuşmadan 2 hAfta sonra hamile Olduğumu öğrendim :KK58: maalesef o bebeğimi Kasım sonu kaybettim. Ama Mart Ayında yeniden ( bu defa AMH 0,28 daha da düşük çıkmıştı) hamile kaldım.:nazar::nazar: İnşallah 2 ay sonra bebeğimi kucağıma alacağım. Bu testlere o kadar da güvenmemek Lazım :))) üstelik 36 yaşındayım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :nazar:

Merhaba,
bende 2 hafta önce AMH testi yaptırdım. sonuç 0,7 çıktı. 2 gün ağlamaktan helak oldun:( 2 yıl önce bir endometriozis ameliyatı geçirmiştim. bu foruma yeni katıldım ama mucize olaylar var sanırım . bazı kürler var uygulayan var mı? tarçın+karanfil+bal+çörekotu bunu nasıl uygulayacağız bilen var mı?

Merhaba,
bende 2 hafta önce AMH testi yaptırdım. sonuç 0,7 çıktı. 2 gün ağlamaktan helak oldun:KK43: 2 yıl önce bir endometriozis ameliyatı geçirmiştim. bu foruma yeni katıldım ama mucize olaylar var sanırım . bazı kürler var uygulayan var mı? tarçın+karanfil+bal+çörekotu bunu nasıl uygulayacağız bilen var mı?
Merhaba, ben herhangi bir kür, ilaç vs kullanmadım. Ama şahsım adına önemli olduğunu inandığım şey "düşünce Şekli" . Ben öyle 2 gün ağlamadım, bir gün bebeğim olursa bu bi mucize olur diyerek inanmaktan vazgeçmedim. Beyin ve düşünce sistemi en önemlisi! Bu bütün hayatta ve hastalıklarda böyle ama özellikle hamile kalmak için çok çok önemli. Doktorlar herseye bir çözüm bulmaya Çalışıyor. Ama psikolojik olarak uygun olmayan adaylara yapabilecekleri bir şey yok!
1- üzüntünüzü engelleyemiyorsanız kısa bir süre yaşayın ve ardından karar verin. Üzülmeye devam mı edeceksiniz , durumunuzu kabüllenip hayata devam mı edeceksiniz?
2- kendinize acımayın, size acımalarında izin vermeyen, size üzülen eşiniz, Kardeşiniz, anneniz üzerinden hastaymışsınız gibi kendinizi duygusal olarak tatmin etmeyin :)
3- Çocuğunuz olmayabileceği gerçeğini de kabullenin. Allah'a, bedeninize teslim olun. Herşeyin hayırlısını dileyin.
4- Tedavi yöntemlerini güvendiğiniz bir doktorla deneyin...
5-Eşinizle sevginizi paylaşarak birlikte olun, cinselliği çocuk yapmak için mecbur olduğunuz bir spora çevirmeyin. Yani uzun lafın kısası, çocuk sahibi Olmayı takıntı yapmayın... Siz de çevremizde 10 yıl tedavi görüp uğraşan ama tamamen vazgeçince ya da evlat edinince hamile kalan insanları duymuşsunuzdur.
Zihninizi özgür bırakın :)
Allah büyük, Hakkımızda Hayırlısı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin..,

Son düzenleme:
öyle güzel özetlemişsinki 2 kere okudum :) moral herşeyin başı ..

kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Mrb kızlar. Bende her gün bu sayfayı açar arkadaşların yaşadıklarını defalarca okurdum. Ilk fsh la tanıştım ilk 10 çıktı sonra 14 oldu daha sonra da 28 oldu. Her geçen ay bir kez daha yıkılıp günlerce ağladım. Doktorum bu sonuçlarla doğal yolla gebe kalamazsın acil tup bebek dedi. Aylarca tup bebek merkezlerI araştırdım gittim görüştüm. Bu arada en son amh değeri daha önemli dediler onu da yaptırdım. Sonuç 0.22 çıktı artık tamamen yıkıldım ve araştırmalara hız kattım. Bunun yanında internetten sürekli araştırdım ne yapacağıma dair. Hem beslenme hem hastane akla gelebilecek her şeyi. Bütün yazılanları insanların hikayelerini. Günler aylar geçiyor ama ben hala hamile kalamiyordum. Bu süreçte beslenmemë dikkat ettim her gün kahvaltimi yaptım çalışan bi bayan olarak. Fiyatı yüksek bal alıp içine ari sutu polen kâtip her gün bi tatlı kaşığı yedim. Saracoglunun sitesinden ürünlerini siparis ettim onları kullandım. Tabi yarıyıl tatili gelince Adanaya ailemin yanina gittim anneme durumu anlattım . Geri kafalılik dense de damar egriligi ni duzelten biri varmış ona gittim. Her gün umud edip allaha günler gecelerce dua ettim. Tatil dönüşü kendime şunu dedim eğer rabbim sana çocuk vermeyi uygun görmemişse vardır bir hayır hayatın tadını cikar dedim daha otobüsten inmeden. Nitekim 7 Şubat ta adanadan eşimin yanına dinlenmiş bi kafayla döndüm veeeeeeee 22 şubatta hamile kaldığımi öğrendim rabbim bana bu mutluluğu yaşattı şu an 3 aylık dünya tatlısı bi kızım var. Umudunuzu hiç yitirme yın bol bol dua edin kızlar rabbim isterse hiçbir şey imkansız değil kim ne derse desin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum bu zor günleri yaşayan biri olarak. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Merhaba hanmlar,amh testi yaptırdım fakt kafam karıstı referans değeri direkt 1,18 den baslıyor 9,16 ya kadar sonucumda 5,59 sizce nasıl?

Back
X