Merhaba,
bende 2 hafta önce AMH testi yaptırdım. sonuç 0,7 çıktı. 2 gün ağlamaktan helak oldun

2 yıl önce bir endometriozis ameliyatı geçirmiştim. bu foruma yeni katıldım ama mucize olaylar var sanırım . bazı kürler var uygulayan var mı? tarçın+karanfil+bal+çörekotu bunu nasıl uygulayacağız bilen var mı?
Merhaba, ben herhangi bir kür, ilaç vs kullanmadım. Ama şahsım adına önemli olduğunu inandığım şey "düşünce Şekli" . Ben öyle 2 gün ağlamadım, bir gün bebeğim olursa bu bi mucize olur diyerek inanmaktan vazgeçmedim. Beyin ve düşünce sistemi en önemlisi! Bu bütün hayatta ve hastalıklarda böyle ama özellikle hamile kalmak için çok çok önemli. Doktorlar herseye bir çözüm bulmaya Çalışıyor. Ama psikolojik olarak uygun olmayan adaylara yapabilecekleri bir şey yok!
1- üzüntünüzü engelleyemiyorsanız kısa bir süre yaşayın ve ardından karar verin. Üzülmeye devam mı edeceksiniz , durumunuzu kabüllenip hayata devam mı edeceksiniz?
2- kendinize acımayın, size acımalarında izin vermeyen, size üzülen eşiniz, Kardeşiniz, anneniz üzerinden hastaymışsınız gibi kendinizi duygusal olarak tatmin etmeyin :)
3- Çocuğunuz olmayabileceği gerçeğini de kabullenin. Allah'a, bedeninize teslim olun. Herşeyin hayırlısını dileyin.
4- Tedavi yöntemlerini güvendiğiniz bir doktorla deneyin...
5-Eşinizle sevginizi paylaşarak birlikte olun, cinselliği çocuk yapmak için mecbur olduğunuz bir spora çevirmeyin. Yani uzun lafın kısası, çocuk sahibi Olmayı takıntı yapmayın... Siz de çevremizde 10 yıl tedavi görüp uğraşan ama tamamen vazgeçince ya da evlat edinince hamile kalan insanları duymuşsunuzdur.
Zihninizi özgür bırakın :)
Allah büyük, Hakkımızda Hayırlısı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin..,