Gebeliğe Hazırlık Amh yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

boniiboncuk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
977
346
18
Kızlar 25 yaşındayım 2 yıla yakındır gebelın olmuyor bir dış gebelıgım oldu sadce
İlk kez amh değerime baktırdım 3.40 çıktı
Normal mi değil mi anlayamadım
Pco olabilir mi

Kızlar 25 yaşındayım 2 yıla yakındır gebelın olmuyor bir dış gebelıgım oldu sadce
Pco olabilir mi
diğer hormonlar nasıl ? ultrason görüntüsğ nasıl. ?

Tsh 1.79
Prolaktın 14.9
Lh 2.18
Fsh 5.5
Estradıol 26
Bunlar adeti gunu çıkan en son çıkan sonuç
Önceki baktırdıklarımda bazı değerler bir iki oynuyor

Pco olabilir mi
Bildiğim kadarı ile bu değer normal sınırlarda 1-4 arası normal kabul ediliyor mesela benim 2.48 di amh normal demişti doktor. bir arkadaşın 8 çıktı pco demiş sizin FSH lh de normal sınırlarda 💜

Pco olabilir mi
Birde dış gebeliğiniz nasıl anlaşıldı acaba değerleriniz çok mu yükseliyordu yoksa azar azar bir yükselme mi mevcuttu , bende şuan aynı sorunlarla karşı karşıyayız😑

Benm kanamam vardı ama adet oluyorum sanmıştım yenı tedavıye başlayacaktık hstaneye kontrol için gitmiştim
O sıra oğrendım
Artış vardı 700 lere kadar çıktı ama ıkı katı olarak ilerlemiyordu ıkı kata yakın artıyordu
Kanamam kırmızı değildi kahve ve vişne çürüğü şeklindeydi

Benm kanamam vardı ama adet oluyorum sanmıştım yenı tedavıye başlayacaktık hstaneye kontrol için gitmiştim
O sıra oğrendım
Artış vardı 700 lere kadar çıktı ama ıkı katı olarak ilerlemiyordu ıkı kata yakın artıyordu
Kanamam kırmızı değildi kahve ve vişne çürüğü şeklindeydi
Şans eseri öğrendim yanı normal adet oluyorum sandım
Ama kanamamın adettekınden farklı olduğunun farkındaydım
Sen neden böyle bişeyden şüphelendin kuzum

Şans eseri öğrendim yanı normal adet oluyorum sandım
Ama kanamamın adettekınden farklı olduğunun farkındaydım
Sen neden böyle bişeyden şüphelendin kuzum
Canım bende adet tarihimde silik gördüm geçen ay kimyasal yaşadım, bu ay geç gideyim dedim adet gecikmesinin 8. Günü doktora gittim hcg 50 idi, doktor düşük dedi rahim duvarımda o gün 17 mm di.
Pazar günü sabah sol.kasigim ağrıdı ve lekelenmem başladı, doktorla görüştüm pzt kan ver dedi dün ki kan sonucum 59 çıktı. Kimyasal diye düşünüldü bugün tekrar hastanedeydim tekrar bakıldı bugünde 68 çıktı. Rahim duvarı da 10 mm ye düşmüş. Şuan lekelenmem devam ediyor ama sadece peçeteye geliyor iç camasira bile leke olmuyor ağrım yok. Ama çok korkuyorum dış gebelik olmasından Perşembe gel dedi tekrar doktor

Canım bende adet tarihimde silik gördüm geçen ay kimyasal yaşadım, bu ay geç gideyim dedim adet gecikmesinin 8. Günü doktora gittim hcg 50 idi, doktor düşük dedi rahim duvarımda o gün 17 mm di.
Pazar günü sabah sol.kasigim ağrıdı ve lekelenmem başladı, doktorla görüştüm pzt kan ver dedi dün ki kan sonucum 59 çıktı. Kimyasal diye düşünüldü bugün tekrar hastanedeydim tekrar bakıldı bugünde 68 çıktı. Rahim duvarı da 10 mm ye düşmüş. Şuan lekelenmem devam ediyor ama sadece peçeteye geliyor iç camasira bile leke olmuyor ağrım yok. Ama çok korkuyorum dış gebelik olmasından Perşembe gel dedi tekrar doktor
Rahim duvarı olarak pek bilmiyorum kuzum da
Kimyasal da olabilir yanı inşallah oyledır dış gebelık olmasında

lekelenmen ne renk

Kizlar benim de AMH degerim 1.08 cikti bugun 42 yasindayim menepoza girilecek seviye mi bilen var midir?doktoruma 12 sinde gidicem bilen varsa cevaplarsa cok sevinirim.

Back
X