Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüntüsü olmaması pko yok anlamına gelmiyor hormonlarlada da olabiliyor. Pko var amh değerine göre.Kızlar amh değerim 5.4 çıktı doktorum pco görüntüsü yok dedi ama değerim neden yüksek olabilir sizce
Amh genetiktir. Yani sizin dogustan olan yumurta rezerviniz çok. Genelde pcosla iliskilendirilir, yumurtalar cok oldugundan baskilanir ve gebelik için istenilen boyuta genelde gelemezler. Yumurta büyütme için ilac yada igneler ile takip edilerek gebelik takibi ile hamilelik olurKızlar amh değerim 5.4 çıktı doktorum pco görüntüsü yok dedi ama değerim neden yüksek olabilir sizce
Canım benim teşekkür ederim yorumun için. Diğer hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece süt hormonu prolaktin bir tık yüksek çıktı onun içinde dostinex başladı doktorum amh içinde normalin üstünde ama riskli bi durum yok dedi pco özellikle sordum yok demişti ondan şüphe kaldı içimde içimi rahatlattın teşekkür ederim bu arada sende hamilesin sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğal yolla mı gebe kaldın pekiAmh genetiktir. Yani sizin dogustan olan yumurta rezerviniz çok. Genelde pcosla iliskilendirilir, yumurtalar cok oldugundan baskilanir ve gebelik için istenilen boyuta genelde gelemezler. Yumurta büyütme için ilac yada igneler ile takip edilerek gebelik takibi ile hamilelik olur![]()
Benim yorumum değildi doktorun söylediği buydu bana çevremde pco olan çok kişi olduğu için doktoruma özellikle sormuştum vajinal muayenede pco var mı diye hayır yok demiştiGörüntüsü olmaması pko yok anlamına gelmiyor hormonlarlada da olabiliyor. Pko var amh değerine göre.
Benim de 6 küsür bana da iki ayrı doktor pco yok dedi hormon değerlerime de bakıldı tabi ondan sonra bu yorum yapıldı içiniz rahat olsun ilk etapta pco düşündürüyor bu değerler ama sadece amh değeriyle pco saptanamazKızlar amh değerim 5.4 çıktı doktorum pco görüntüsü yok dedi ama değerim neden yüksek olabilir sizce
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim, evet doğal yolla ovulasyon takibi ile gebe kaldım. Benimde 5.71 amhCanım benim teşekkür ederim yorumun için. Diğer hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece süt hormonu prolaktin bir tık yüksek çıktı onun içinde dostinex başladı doktorum amh içinde normalin üstünde ama riskli bi durum yok dedi pco özellikle sordum yok demişti ondan şüphe kaldı içimde içimi rahatlattın teşekkür ederim bu arada sende hamilesin sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğal yolla mı gebe kaldın peki
Evet canım benimde doktor fsh lh baktıktan sonra pco yok dediBenim de 6 küsür bana da iki ayrı doktor pco yok dedi hormon değerlerime de bakıldı tabi ondan sonra bu yorum yapıldı içiniz rahat olsun ilk etapta pco düşündürüyor bu değerler ama sadece amh değeriyle pco saptanamaz
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsun canım benim, evet doğal yolla ovulasyon takibi ile gebe kaldım. Benimde 5.71 amh![]()
Teşekkür ederim kuzum Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm Ovulasyon testini de ordan aldım, bilgileri de çok yararlı. Aklinda olsunTebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Tamam canım bakacağım çok teşekkür ederimTeşekkür ederim kuzum Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm Ovulasyon testini de ordan aldım, bilgileri de çok yararlı. Aklinda olsun![]()
Teşekkür ederim canımBenim de AMH 5.18 çıktı ultrason ve diğer sonuçlarda Pco göstermiyor zaten Pco olması için değerin 6.8 üzerinde olmasi gerekiyormuş canım Pco değilsin yani
amh sonucuna göre hangi yaşlarda menopoza girileceği de saptaniyormus
Aynı durumu ben de yaşadım. Amh 5,03 çıkmıştı. Bana da pco olabilirsin denilmişti. Ultrasonda pco görünümü yoktu. Tüp bebek tedavisine başlayınca doktor bizim hastanemizde tekrar test yap dedi. Sonuç 3.96 çıktı.Kızlar amh değerim 5.4 çıktı doktorum pco görüntüsü yok dedi ama değerim neden yüksek olabilir sizce
Anladım canım evet haklısın bu da mantıklıAynı durumu ben de yaşadım. Amh 5,03 çıkmıştı. Bana da pco olabilirsin denilmişti. Ultrasonda pco görünümü yoktu. Tüp bebek tedavisine başlayınca doktor bizim hastanemizde tekrar test yap dedi. Sonuç 3.96 çıktı.
Amh testinde, verilen kan bekledikçe yanlış sonuç çıkabiliyormuş. Devlet hastanelerinde kan çok beklediği için güvenilir olmuyormuş. Bana bu şekilde söylenmişti.
Benim amh 10 küsur. Ama pko yok. Doktorum yumurtaliklarimda bir sorun olmadığını soyledi. Zaten pko belirtisi de taşımıyorum. Ovulasyon testlerinde de saglikli insanlar gibi sonuç alıyorum. Degere gore pko teşhisi dogru degil bence.Görüntüsü olmaması pko yok anlamına gelmiyor hormonlarlada da olabiliyor. Pko var amh değerine göre.
Bilemiyorum doktorlardan duyduğum bu hepsinin görüşü farklı demekki.Benim amh 10 küsur. Ama pko yok. Doktorum yumurtaliklarimda bir sorun olmadığını soyledi. Zaten pko belirtisi de taşımıyorum. Ovulasyon testlerinde de saglikli insanlar gibi sonuç alıyorum. Degere gore pko teşhisi dogru degil bence.
aynen öyle katılıyorumBenim amh 10 küsur. Ama pko yok. Doktorum yumurtaliklarimda bir sorun olmadığını soyledi. Zaten pko belirtisi de taşımıyorum. Ovulasyon testlerinde de saglikli insanlar gibi sonuç alıyorum. Degere gore pko teşhisi dogru degil bence.
Bizim ailede genetik olarak cok uzun seneler boyunca adet görme olayi var. Anneannem 60 yasinda menapoza girdi diye hatirliyorum. O sebeple yüksek olabilir bazı insanlarin degerleri. Direkt pko demek dogru degil. Pko olanlarinki yuksektir evet ama bütün yüksek degerliler pko degildir.aynen öyle katılıyorum
Çok haklısınBizim ailede genetik olarak cok uzun seneler boyunca adet görme olayi var. Anneannem 60 yasinda menapoza girdi diye hatirliyorum. O sebeple yüksek olabilir bazı insanlarin degerleri. Direkt pko demek dogru degil. Pko olanlarinki yuksektir evet ama bütün yüksek degerliler pko degildir.