Aşılama Amh yüksekliği

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
123
Kızlar bu ay aşılamaya başlayacağız. Adetimi bekliyorum. İnşallah kurban bayramına denk gelmeden adet olurum stres oldum iice :( en son muaynemde drum amh testi istedi ve benim değerim 13 çıktı polikistikoveri desteliyor dedi drum ve bu değerle ohhs olma ihtimalide yüksekmiş. 2 defa klomen kullandım düşük dozlarda drum yumurtan oluşuyor klomen sayesinde çaylıyor dedi ama ne gebelik nede hastalanamadım. İnsülin ve d vit baktırdım insülin çıkmadı d vit eksikliğide var drum tüp bebek uzmanına yönlendirdi yaşınız daha genç olduğu için 2 defa aşılama deneyelim dedi dr eğer olmazsa tüp bebek yaparız dio benim merak ettiğim acaba amh değeri yüksek olanlarda aşılamayla hamile kalma oranı yüksekmidir ?

Kızlar bu ay aşılamaya başlayacağız. Adetimi bekliyorum. İnşallah kurban bayramına denk gelmeden adet olurum stres oldum iice :KK43: en son muaynemde drum amh testi istedi ve benim değerim 13 çıktı polikistikoveri desteliyor dedi drum ve bu değerle ohhs olma ihtimalide yüksekmiş. 2 defa klomen kullandım düşük dozlarda drum yumurtan oluşuyor klomen sayesinde çaylıyor dedi ama ne gebelik nede hastalanamadım. İnsülin ve d vit baktırdım insülin çıkmadı d vit eksikliğide var drum tüp bebek uzmanına yönlendirdi yaşınız daha genç olduğu için 2 defa aşılama deneyelim dedi dr eğer olmazsa tüp bebek yaparız dio benim merak ettiğim acaba amh değeri yüksek olanlarda aşılamayla hamile kalma oranı yüksekmidir ?

Öncelikle geçmiş olsun Allah tez zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah. Bende endometrioma yani çikolata kisti var. Doktorum amh testi istedi sonucu 7 çıktı yarın göstereceğim sonuu ben de merak ediyorum acaba yüksek mi normal mi değer?

Öncelikle geçmiş olsun Allah tez zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah. Bende endometrioma yani çikolata kisti var. Doktorum amh testi istedi sonucu 7 çıktı yarın göstereceğim sonuu ben de merak ediyorum acaba yüksek mi normal mi değer?
TeşeKkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bildiğim kadarıyla amh sonucu 5 den yukarısı yüksek oluyor yani sınır 5 sizinde biraz üzerinde çıkmış gibi belki çikolata kisti etkiliyor olabilir yada sizde de pko oluşmuş olabilir

TeşeKkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bildiğim kadarıyla amh sonucu 5 den yukarısı yüksek oluyor yani sınır 5 sizinde biraz üzerinde çıkmış gibi belki çikolata kisti etkiliyor olabilir yada sizde de pko oluşmuş olabilir

Âmiiin inşallah. Sonuçta referans aralığı 0.10-10.0 yazıyor benim ki de 7.26 değer olarak da normal yazıyor. Açıkçası ben de anlamadım yüksek mi normal mi doktora götüreceğim öğleden sonra umarım doktor lehime şeyler söyler.

Âmiiin inşallah. Sonuçta referans aralığı 0.10-10.0 yazıyor benim ki de 7.26 değer olarak da normal yazıyor. Açıkçası ben de anlamadım yüksek mi normal mi doktora götüreceğim öğleden sonra umarım doktor lehime şeyler söyler.
İnşallah referans değerleri her yerde farklı olabiliyor güzel haberlele

MErhaba Arkadaşlar bende bugün katıldım aranıza.
lady1234 benimde AMH 12,5 çıktı seninki gibi yani ama doktora gitmedim daha. Senin yüksek çıkınca ne demişti sana o değerin yüksek olduğu için mi aşılamaya ve tüp bebeğe yönlendirdi ? Buarada aşılaman yapıldı mı , inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.

MErhaba Arkadaşlar bende bugün katıldım aranıza.
lady1234 benimde AMH 12,5 çıktı seninki gibi yani ama doktora gitmedim daha. Senin yüksek çıkınca ne demişti sana o değerin yüksek olduğu için mi aşılamaya ve tüp bebeğe yönlendirdi ? Buarada aşılaman yapıldı mı , inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.
Dr polikistik overi destekliyor dedi. Aşılamam iptaal oldu bayram sebebiyle :)

Back
X