Amh testi için normal bir zamanda gidebilirsin araştırma hastaneleri yapıyorAmh testj yaptiran varmi anadolu yakasinda devlet hastanelerinde ? Ne zaman randevu aldilar? Ne zaman yaptrmam lazim?
Devlet hastanesine gttim bende ama amh testini goremedim sanieim doktor yapmadu tekrrmi gidio soylemem lazim yoksa yapardi diye dusunuhorjmAmh testi için normal bir zamanda gidebilirsin araştırma hastaneleri yapıyor
Canım her hastane yapmıyor bu testi özel bir test olduğu içinDevlet hastanesine gttim bende ama amh testini goremedim sanieim doktor yapmadu tekrrmi gidio soylemem lazim yoksa yapardi diye dusunuhorjm
Nette num var ariyorum ama mesgul caliyo ne zamana randevu verdiler size uzun suruyomu ? Siz nerden ulastiniz randevu aldiniz bilgile drrmisnzZeynep kamil yapiyor ben yaptirmistim orda
Kadin dogum bolumunden mhrs uzerinde randevu almistim benNette num var ariyorum ama mesgul caliyo ne zamana randevu verdiler size uzun suruyomu ? Siz nerden ulastiniz randevu aldiniz bilgile drrmisnz
Doktora alabiliyorum ama hsgnicin alamoyorumE nabizin varsa oradan randevu ala tikla, seni yonlendirir canim. Aslinda her hastanede alirlar Amh icin kani, sonra sevk ediyolar o testin yapildigi hastaneye. Max. 10 gunde cikiyo. Doktora istedigin testleri tek tek soyle. Ben bu aralar cok test yaptirdim, net soylemezsen kafasina gore tahlil yaziyo valla, bazen istemedigim testleri yazip istedigim testleri yazmadiklari oluyo. Sen net olgecmis olsun
Valla o zor aliniyormus kendileri de numara verirken düşmez telf pek haberiniz olsun demisti ben de ozelde cektirdim mecbur :sDoktora alabiliyorum ama hsgnicin alamoyorum
Amh testj yaptiran varmi anadolu yakasinda devlet hastanelerinde ? Ne zaman randevu aldilar? Ne zaman yaptrmam lazim?
Hastane olarak bilmiyorum ama amh herhangi bir gun yapilabiliyor. Diger hormonlarla birlikte bakilacaksa adetin 2 ya da 4. Gunu arasi.
Devlet hastanesine gttim bende ama amh testini goremedim sanieim doktor yapmadu tekrrmi gidio soylemem lazim yoksa yapardi diye dusunuhorjm
Zeynep kamil yapiyor ben yaptirmistim orda
E nabizin varsa oradan randevu ala tikla, seni yonlendirir canim. Aslinda her hastanede alirlar Amh icin kani, sonra sevk ediyolar o testin yapildigi hastaneye. Max. 10 gunde cikiyo. Doktora istedigin testleri tek tek soyle. Ben bu aralar cok test yaptirdim, net soylemezsen kafasina gore tahlil yaziyo valla, bazen istemedigim testleri yazip istedigim testleri yazmadiklari oluyo. Sen net olgecmis olsun
Baktirmistim bunlara bakmislardi bi de d vitamine okdrkızlar zeynep kamilde adetin 3. Günü randevusuz gönderdikleri kan tahlilşnde hangi testleri yapıyorlar bilen beni bi aydınlatabilir mi , lh fsh tsh prolaktin estradiol amh baktırmam lazım, ne istediğini söylemeden adetin 3. Günü kan ver dedi sadece, bunların hepsine bakıyolarmı infertiliteden kana gönderince, yapmıyorsa dışarda yaptırayım
İnfertilite mi göndermişti kan tahliline adetin 3. Günü, hangi doktora gitmiştiniz acaba?Baktirmistim bunlara bakmislardi bi de d vitamine okdr
Once infertiliteden almstm ilgilenmediler sonra endometrius bolumunden tam adetin 2 gunu gittim yaptilar bu testleri ben kendim randevu aldm onlari verdigi kagitta sabah gitmek gerekiyor fln diyor belki aclik sekeri falan da bakiyorlardir daha detayliİnfertilite mi göndermişti kan tahliline adetin 3. Günü, hangi doktora gitmiştiniz acaba?
Anladım, ay ne zor işler ya valla doktor peşinde koşmaktan yoruldumOnce infertiliteden almstm ilgilenmediler sonra endometrius bolumunden tam adetin 2 gunu gittim yaptilar bu testleri ben kendim randevu aldm onlari verdigi kagitta sabah gitmek gerekiyor fln diyor belki aclik sekeri falan da bakiyorlardir daha detayli
Ben de ole bir test icin 2 3 kere gittim neyseki sonunda yaptrdm :sAnladım, ay ne zor işler ya valla doktor peşinde koşmaktan yoruldum
Bakıyorlar adetimin 3.günü hormon tahlilleri yaptırmaya geldim de zaten onlar saydıklarını hatta fazlasını istekte bulunuyorlar gün içinde sonuçlar çıkıyo e nabızdan takip ediyorsun. Sadece Amh 1 hafta kadar sürebiliyor o kadar. Sen yine de doktorunun istediği hormonları söyle istersen için rahat etsin diye ama bunları direk istiyolar zaten defalarca Zeynep kamilde tahlil yaptırdımkızlar zeynep kamilde adetin 3. Günü randevusuz gönderdikleri kan tahlilşnde hangi testleri yapıyorlar bilen beni bi aydınlatabilir mi , lh fsh tsh prolaktin estradiol amh baktırmam lazım, ne istediğini söylemeden adetin 3. Günü kan ver dedi sadece, bunların hepsine bakıyolarmı infertiliteden kana gönderince, yapmıyorsa dışarda yaptırayım
Heh tamamdır yapıyolarsa süper, ay çok teşekkür ederim gerçekten cevabınız için, sizi infertilite mi göndermişti kan tshliline, hangi doktora gidiyordunuz acabaBakıyorlar adetimin 3.günü hormon tahlilleri yaptırmaya geldim de zaten onlar saydıklarını hatta fazlasını istekte bulunuyorlar gün içinde sonuçlar çıkıyo e nabızdan takip ediyorsun. Sadece Amh 1 hafta kadar sürebiliyor o kadar. Sen yine de doktorunun istediği hormonları söyle istersen için rahat etsin diye ama bunları direk istiyolar zaten defalarca Zeynep kamilde tahlil yaptırdım
Yok ben endometriozis polikliniğine gidiyodum. Hem oradaki doktorum hem özeldeki doktorumun yönlendirmeleri doğrultusunda hareket ettim hep. Ama tahlillerimi Zeynep kamilde yaptırdım hepHeh tamamdır yapıyolarsa süper, ay çok teşekkür ederim gerçekten cevabınız için, sizi infertilite mi göndermişti kan tshliline, hangi doktora gidiyordunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?