AMH

E L B A

♡ Kün Fe Yekün ♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.530
En iyi cevaplar
1
1.207
83
Merhaba kızlar adetimin 3. Günü tahlil verdim kendimi bildiğimden beri pcos var değerlerim yüksek cıkardı biraz olsun fhs lhs prolaktin düşmüş buna braz sevindim. Ama Amh çok mu yüksek gebeliğe engel mi ?bilen tecrübesi olan kızlar söyleyebilir mi?
Doktor alttan baktı yumurtaların biraz fazla dedi. Pcos mu dedim pcos gibi durmuyor dedi. Kan değerlerine de bakalım diyip haftaya çağırdı. Haftaya rahim filmi de çekiliyorum inşallah. Hepsine beraber bakıcak.
Amh hakkında bilgisi olan yazabilir mi ❤️

Eklentiler

• FDF29542-9B13-4504-AB61-8364A85E4C70.webp
    FDF29542-9B13-4504-AB61-8364A85E4C70.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 99
  • 24B3D6DD-3D84-4F2F-9174-45AF1E9274AF.webp
    24B3D6DD-3D84-4F2F-9174-45AF1E9274AF.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba kızlar adetimin 3. Günü tahlil verdim kendimi bildiğimden beri pcos var değerlerim yüksek cıkardı biraz olsun fhs lhs prolaktin düşmüş buna braz sevindim. Ama Amh çok mu yüksek gebeliğe engel mi ?bilen tecrübesi olan kızlar söyleyebilir mi?
Doktor alttan baktı yumurtaların biraz fazla dedi. Pcos mu dedim pcos gibi durmuyor dedi. Kan değerlerine de bakalım diyip haftaya çağırdı. Haftaya rahim filmi de çekiliyorum inşallah. Hepsine beraber bakıcak.
Amh hakkında bilgisi olan yazabilir mi ❤️
kuzum tsh normal de, amh yuksek geldı , 1 - 3 normal dıye bılıyorum ben, 5 üzeri yuksek sanırım.
bır gıt bakalım doktora ne dıyecek
ınsallah bır sekılde halledılır ya:dua::KK200:

kuzum tsh normal de, amh yuksek geldı , 1 - 3 normal dıye bılıyorum ben, 5 üzeri yuksek sanırım.
bır gıt bakalım doktora ne dıyecek
ınsallah bır sekılde halledılır ya:dua::KK200:
Valla internetten bakıyorum farklı seyler hayırlısı inşallah hallolur kuzucum 🤲🏻❤️

Kuzum amh yuksek olsa sorun diyor bazi doktorlar ama
Dusuk olmadigi surece umit hep var bundan korkma
Lh tsh felan hic sorun degil zaten

Canim lh tsh sorun değil derken kolay düzelen şeyler mi benimde lh baya yüksek çıktı da o yüzden sordum
Canim en onemlisi amh tabiki digerleri de onemli ama onlari ilacla duzeltmek daha kolay lh yuksek cikinca kur felan kullanma sakin doktor ne dedi aceba

Canim en onemlisi amh tabiki digerleri de onemli ama onlari ilacla duzeltmek daha kolay lh yuksek cikinca kur felan kullanma sakin doktor ne dedi aceba
Henüz doktorla görüşemedik canım hsg falan çekildim simear testi spermiyogram falan yapildi hepsinin sonucunu beraber goturucem inşallah ayın 7 sinde

Henüz doktorla görüşemedik canım hsg falan çekildim simear testi spermiyogram falan yapildi hepsinin sonucunu beraber goturucem inşallah ayın 7 sinde
Insallah hersey guzel cikar ♥️
Tam hatirlamiyorum ama lh yukseklihi polistik over sendromi olabiliyor
Tabi illa o degildir ama polistik over olan cogu kisi hamile kaliyor imkansiz degil asla

Insallah hersey guzel cikar ♥️
Tam hatirlamiyorum ama lh yukseklihi polistik over sendromi olabiliyor
Tabi illa o degildir ama polistik over olan cogu kisi hamile kaliyor imkansiz degil asla
Inşallah canım 🙏 zaten daha önce bikac doktor polikistik over dedi ama en son gittiğim sen polikistik değilsin dedi bakalım tekrar gittiğimde ne diyecek merak ve heyecanla ayın 7sini bekliyorum 🤗

Inşallah canım 🙏 zaten daha önce bikac doktor polikistik over dedi ama en son gittiğim sen polikistik değilsin dedi bakalım tekrar gittiğimde ne diyecek merak ve heyecanla ayın 7sini bekliyorum 🤗
Az kalmis insallah
Ya umarim degilsindir hemen duzelir rabbim hayirli evlatlar nasip etsin 😍

Back
X