kuzum tsh normal de, amh yuksek geldı , 1 - 3 normal dıye bılıyorum ben, 5 üzeri yuksek sanırım.Merhaba kızlar adetimin 3. Günü tahlil verdim kendimi bildiğimden beri pcos var değerlerim yüksek cıkardı biraz olsun fhs lhs prolaktin düşmüş buna braz sevindim. Ama Amh çok mu yüksek gebeliğe engel mi ?bilen tecrübesi olan kızlar söyleyebilir mi?
Doktor alttan baktı yumurtaların biraz fazla dedi. Pcos mu dedim pcos gibi durmuyor dedi. Kan değerlerine de bakalım diyip haftaya çağırdı. Haftaya rahim filmi de çekiliyorum inşallah. Hepsine beraber bakıcak.
Amh hakkında bilgisi olan yazabilir mi
Valla internetten bakıyorum farklı seyler hayırlısı inşallah hallolur kuzucumkuzum tsh normal de, amh yuksek geldı , 1 - 3 normal dıye bılıyorum ben, 5 üzeri yuksek sanırım.
bır gıt bakalım doktora ne dıyecek
ınsallah bır sekılde halledılır ya
ınsallaahh tatlımmValla internetten bakıyorum farklı seyler hayırlısı inşallah hallolur kuzucum
Haftaya salı canım hsg var. Devlette cektiriyorum bakalımınsallaahh tatlımm
ne zamna doktor randevun ?
İnsallahh sorun çıkmaz kuzumHaftaya salı canım hsg var. Devlette cektiriyorum bakalım
İnşallah kuzum sen ne yapmaya karar verdinİnsallahh sorun çıkmaz kuzum
İnşallah sorun olmaz kuzum yaKuzum amh yuksek olsa sorun diyor bazi doktorlar ama
Dusuk olmadigi surece umit hep var bundan korkma
Lh tsh felan hic sorun degil zaten
Canim lh tsh sorun değil derken kolay düzelen şeyler mi benimde lh baya yüksek çıktı da o yüzden sordumKuzum amh yuksek olsa sorun diyor bazi doktorlar ama
Dusuk olmadigi surece umit hep var bundan korkma
Lh tsh felan hic sorun degil zaten
Canim en onemlisi amh tabiki digerleri de onemli ama onlari ilacla duzeltmek daha kolay lh yuksek cikinca kur felan kullanma sakin doktor ne dedi acebaCanim lh tsh sorun değil derken kolay düzelen şeyler mi benimde lh baya yüksek çıktı da o yüzden sordum
Mfkyi dinlemistim sorun degil demisti lh tsh ilacla duzeliyor benimki cok dusuktu meselaİnşallah sorun olmaz kuzum ya
Henüz doktorla görüşemedik canım hsg falan çekildim simear testi spermiyogram falan yapildi hepsinin sonucunu beraber goturucem inşallah ayın 7 sindeCanim en onemlisi amh tabiki digerleri de onemli ama onlari ilacla duzeltmek daha kolay lh yuksek cikinca kur felan kullanma sakin doktor ne dedi aceba
Insallah hersey guzel cikarHenüz doktorla görüşemedik canım hsg falan çekildim simear testi spermiyogram falan yapildi hepsinin sonucunu beraber goturucem inşallah ayın 7 sinde
Inşallah canımInsallah hersey guzel cikar
Tam hatirlamiyorum ama lh yukseklihi polistik over sendromi olabiliyor
Tabi illa o degildir ama polistik over olan cogu kisi hamile kaliyor imkansiz degil asla
Az kalmis insallahInşallah canımzaten daha önce bikac doktor polikistik over dedi ama en son gittiğim sen polikistik değilsin dedi bakalım tekrar gittiğimde ne diyecek merak ve heyecanla ayın 7sini bekliyorum
Aminn hepimize inşallahAz kalmis insallah
Ya umarim degilsindir hemen duzelir rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?