şuan söylediğiniz kadar karalar bağlayacak kötü bir değeriniz yok neden bu kadar moralinizi bozdunuz? amh değeriniz daha çok depolardaki yumurta ortalamasını gösteriyor. yaşla ve yumurta ürettikçe değişebilen bir değer. yumurta sayınız ise o ay ne kadar yumurtladığınızı gösteriyor. birbiriyle doğrudan bir bağlantısı olmayan iki değer. ve değerleriniz sınırın biraz altında olabilir ama öyle kafanızda canlandırdığınız kadar kötü bir senaryo yok ortada. 0.01 ile gebe kalmaya çalışan hatta başaran arkadaşlarımız var burada. her ay yumurtlamayı bekleyen hanımlar da var biri de bendim yani 4 yumurta anca çıkıyordu. ne güzel yumurtluyorsunuz siz. bence üzerinizdeki olumsuzluğu bir silkeleyin öncelikle.Kızlar moralim gerçekten çok bozuk bugün doktora gittim adetli iken altann bakıldı 16 tane yumurta saydı
AMH 1,16
Fsh 6
Lh 4
Esterdiol 27
Anlam veremediğim şu bu AMH neden düşük çıkıyor bu yumurta sayısına göre moralim gerçekten çok bozuk ya bu arada 1 senedir hormon tahlili usg yaptırıyorum yumurtada azalma yok hep 16,17, civarı yani. Benim anlamadığım şu 16 yumurta 1,16 ya eş mi değil yani herkes değil diyor bidaha yaptır diyecekseniz zamanında 0,89 sonra 2 çıktı şimdi ise 1,19
Evet haklısınız ama üniversitedeki doktor vakit kaybetme vs diyor ben tüpe karşı değilim fakat şuan hazır değilim normal denememek yumurta takipçi şekilinde denemek istiyorumşuan söylediğiniz kadar karalar bağlayacak kötü bir değeriniz yok neden bu kadar moralinizi bozdunuz? amh değeriniz daha çok depolardaki yumurta ortalamasını gösteriyor. yaşla ve yumurta ürettikçe değişebilen bir değer. yumurta sayınız ise o ay ne kadar yumurtladığınızı gösteriyor. birbiriyle doğrudan bir bağlantısı olmayan iki değer. ve değerleriniz sınırın biraz altında olabilir ama öyle kafanızda canlandırdığınız kadar kötü bir senaryo yok ortada. 0.01 ile gebe kalmaya çalışan hatta başaran arkadaşlarımız var burada. her ay yumurtlamayı bekleyen hanımlar da var biri de bendim yani 4 yumurta anca çıkıyordu. ne güzel yumurtluyorsunuz siz. bence üzerinizdeki olumsuzluğu bir silkeleyin öncelikle.
Yani bende farkındayım ama hani dese bana yumurtanda az diye anlarım hemmyuöurta sayını beğendim iyi diyip hemde AMH az demesi bana garip geliyor ikisi uymuyor gibişuan söylediğiniz kadar karalar bağlayacak kötü bir değeriniz yok neden bu kadar moralinizi bozdunuz? amh değeriniz daha çok depolardaki yumurta ortalamasını gösteriyor. yaşla ve yumurta ürettikçe değişebilen bir değer. yumurta sayınız ise o ay ne kadar yumurtladığınızı gösteriyor. birbiriyle doğrudan bir bağlantısı olmayan iki değer. ve değerleriniz sınırın biraz altında olabilir ama öyle kafanızda canlandırdığınız kadar kötü bir senaryo yok ortada. 0.01 ile gebe kalmaya çalışan hatta başaran arkadaşlarımız var burada. her ay yumurtlamayı bekleyen hanımlar da var biri de bendim yani 4 yumurta anca çıkıyordu. ne güzel yumurtluyorsunuz siz. bence üzerinizdeki olumsuzluğu bir silkeleyin öncelikle.
bir örnekle açıklamak istiyorum size alakasını.Yani bende farkındayım ama hani dese bana yumurtanda az diye anlarım hemmyuöurta sayını beğendim iyi diyip hemde AMH az demesi bana garip geliyor ikisi uymuyor gibi
Kızlar moralim gerçekten çok bozuk bugün doktora gittim adetli iken altann bakıldı 16 tane yumurta saydı
AMH 1,16
Fsh 6
Lh 4
Esterdiol 27
Anlam veremediğim şu bu AMH neden düşük çıkıyor bu yumurta sayısına göre moralim gerçekten çok bozuk ya bu arada 1 senedir hormon tahlili usg yaptırıyorum yumurtada azalma yok hep 16,17, civarı yani. Benim anlamadığım şu 16 yumurta 1,16 ya eş mi değil yani herkes değil diyor bidaha yaptır diyecekseniz zamanında 0,89 sonra 2 çıktı şimdi ise 1,19
25bir örnekle açıklamak istiyorum size alakasını.
sepette 50 tane elma var diyelim, ben her gün 1 tane yiyorum siz her gün 3 tane misal. sepetiniz buna bağlı olarak daha çabuk azalıyor haliyle. sepetteki sayı amh değeriniz, elmalar da yumurtalarınız yani. o yüzden doktor acele etmek istemiştir muhtemelen ama yine de hemen yakın zamanda tükenecek bir değer de değil. zaten gebelik isteyince 1 yumurta 1 sperm yeterli oluyor sadece kaliteli olması ve genel yumurtalık rezerviniz önemli. şu tabloda moralinizi bozmanıza gerek yok. yaşınız kaç
3 ayrı doktor saydı 16 saydı sağda 8 solda 8 dedi hani yanlış sayıyorlar desem değil0,55 amh ile 2-3 yumurta görmüştü doktorum ve acele et demişti. Bence panik olmakla hata ediyorsunuz maşallah 16 yumurta diyorsunuz
Birde ben anlam veremeiyorum bundan 6 ay önce bi baktırdım 0,89 hemen başka yere gittimm1,89. Şimdi burda 1,16. Yani aşırı saçma aralıklı değil mibir örnekle açıklamak istiyorum size alakasını.
sepette 50 tane elma var diyelim, ben her gün 1 tane yiyorum siz her gün 3 tane misal. sepetiniz buna bağlı olarak daha çabuk azalıyor haliyle. sepetteki sayı amh değeriniz, elmalar da yumurtalarınız yani. o yüzden doktor acele etmek istemiştir muhtemelen ama yine de hemen yakın zamanda tükenecek bir değer de değil. zaten gebelik isteyince 1 yumurta 1 sperm yeterli oluyor sadece kaliteli olması ve genel yumurtalık rezerviniz önemli. şu tabloda moralinizi bozmanıza gerek yok. yaşınız kaç
25 yaşımAçılın ben laborantımeğer yaşın çok ileride değilse korkma amh senin yumurta rezervini gösterir ve tek bir doktora göre hareket etme paniğe gerek yok başka bir doktora daha görün derim ben korkulacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?