Merhaba. Yaşım 26. Bir yıl önce amh bakılmıştı 1.78 çıkmıştı sonucum. Doktorlar düşük diyerek tüp bebek demişlerdi. Ama yeni evliydim ve imkanım yoktu. İlaç kullanıyordum ve tedavimi yarıda birakma sansim da yoktu. Başka bir doktor rahat ol bekleyebiliriz diyince bekledim. Bu sene dört ay denedim. Birinde ovulasyon pikti. Diğer ay hiç olmadı. İki ay da ben kaçırdım. Bu arada da bircok sağlık sorunuyla başettiğim için odaklanamadim da. Geçen hafta kontrole gittim. Hiç yeni test yapılmadan muayene edilmeden adet zamanı yumurtalarım sayilmadan (bazen test ve görüntü farklı olabiliyor yani testin gosterdiginden fazla yumurta tesbit edilebiliyor) tüp bebek dediler. Hatta baya bir olumsuz konuşuldu. Öyle bir afalladim ki üzerinde dehşet bir stres var. Yeni test vermedim avikcasi bunun üzerine bir de fazla bir düşüş görürsem iyice kendimi bırakırım diye. Ama yine de yumurtalarımı saydirmak için yarın gideceğim. Kızlar demem o ki gerçekten hemen tüp bebek mi? Yani doğal yolla olmaz mı, hemen menopoz dediğimiz -Allah korusun- mevzu mu gerceklesiyor. Evet benim kanamalarım azaldı. Ama üç aydır antibiyotik kullanıyorum. Ağrı kesici de içince neredeyse bir ped dolmadi bu ay. Aklım karmakarışık. Var mı bu şekilde gebe kalan ya da önerisi olan