AMH

hipokrat

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
747
113
18
Kızlar aklımatakılan iki şey var
Rezerv az olunca yumurtakalitesiz mi demek bunu tam anlayamadım ben rezerv kaç olursa olsun yumurtanın kalitesini etkiler mi neden az amakaliteli olur çok ama kalitesiz olur yanlış mı düşünüyorum ben AMH az ise kalitesiz mi bazı arkadaşlarımız AMH az yumurtam kalitesiz demiş buna göre sordum

Birde bu ay ovulasyon prowomen takviye ve jel aldım bir gebenin günlüğünden döngümün 8. Günündeyim. 26,28 arası döngüm düzenlidir Ne zaman başlayım yapmaya birde ilişkim hergün olmak bazende nadir olarak gün aşırı oluyor bana ovulasyon testi gereklimi şimdi ovulasyonu 3,4,5 yün birlikte olmayan çiftler mi kullanıyor tam bunun ayrımını bilmiyorum ben ovulasyonu jel için aldım bu jeller tüp tıkanması falan yapar mı hgs çekilmedim daha bu yüzden soruyorum. ….

Evet yanlış düşünüyorsunuz ovülasyonu 3 4 5 gün birlikte olmayan çiftler kullanmıyor yumurtlamayı tam gününde bulmak isteyen çiftler kullanıyor. Adet bitiminden sonraki gün her gün aynı saatte ilk idrar ile değil sonraki idrarlar ile çok sıvı alımı yapılmadan yapmalısınız yumurtlamayı görüp negatife dönene kadar tekrarlamalısınız. Yumurtlamayı yani pozitifi gördüğünüzde yumurtlama olacak anlamına geliyor bazen 2-3 gün sürebiliyor yani üst üste pozitif görebilirsiniz negatife döndüğü zaman ise yumurtanız çatlamış oluyor genelde pozitifi gördükleri zaman ilişki oluyor ki içerde sperm hazırda beklemiş bulunsun. Bunun amacı da herkesin döngüsü bir değil ve yumurta kısa süreli hayatta kaldığı için denk getirmek. Yani siz her gün yaparsınız 2-3 gün yapmazsınız o arada yumurtlamanız olur ihtimal düşer

Bir gebenin günlüğünden Ben de jel almıştım kullandım açıkçası pek de bir işe yaramadı Hatta hakkında olumsuz yorumlar duydum doğru mu bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Amh testi düşük olduğunda daha kaliteli deri yüksek olduğunda da kalitesizdir diye de bir şey yok Lütfen biraz internetten araştırma yapın önemli olan kaliteliği yakalamak

Evet rezerv az ise kalite düşüktür genelde. Ama tabi ki 25 yaşındaki bir insanın 0.80 amh ile 40 yaşındaki insanın 0.80 amh değeri bir olamaz. Gençlerde tabi ki kalite daha yüksek. Etkileyen de çok faktör var. Iyi beslenme sigara düzenli yaşam vs... o yüzden kişiye göre değişir kalite. Sizde amh kaç?

İnternetten araştırma yaptım jel ile hamile kalan arkadaşlarımız olmuş arkadaşlarımız va ama internetten ziyada bile arkadaşlar varmı diye sordum. Yinede sağolun

Çok teşekkür ederim. Konu açtım ovulasyon testimi yükledim bakarmısınız

AMH 1,16 1,89 bazende 0,89 çıktığı oldu aynı labartuarda 1 yıl içinde yaşım ise 25 0,89 ilk sonucum 1,89 ikinci 3 ise 1,16 bunların hepsi 6 ay içinde

AMH 1,16 1,89 bazende 0,89 çıktığı oldu aynı labartuarda 1 yıl içinde yaşım ise 25 0,89 ilk sonucum 1,89 ikinci 3 ise 1,16 bunların hepsi 6 ay içinde
Araştırma hastanesi mi peki

Araştırma hastanesi mi peki
burda devlette kan verirsek oda araştırmaya gidiyormuş orada değerlendiriliyormuş 0,89 1,89 devlette 1,16 araştırmada çıktı ama dediğim gibi AMH dış labartuarda inceleniyor diyorlardı meğersm üniye gidiyormuş. Yine aynı hepsi labartuar olarak demekki aynı olmasa bile çok fark var aralarında

Şaşırtıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…