• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH

hipokrat

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
803
117
18
AMH değerinin düşük olması hamile kalmaya engelmidir vakit kaybetmekten bahsetmiyorum ,sadece engel midir öyleyse neden engelidir düşük AMH kalitesiz demek mi ?

Engel değil ihtimal var. Amh yumurta kalitesini değil rezervini gösteriyor

Engel değil ihtimal var. Amh yumurta kalitesini değil rezervini gösteriyor
Evet ama biraz mantık açısından tabiki acele edilmeli ama tek AMH düşükse yani problem tek oysa sebebi bu mu deniyor benim 0,89 1,89,1,16 şekilinde çıktı aynı hastane 26 yaş

Benşm ilk başta 0,89 geçen sene Ocak ayında şubatta 1,89 bu sene eylülde 1,16 yaşım 25 ben anlammveremedim bu değerlere yumurta sayım ise en sonn8 sağ 8 sol idi
İlk testte mi yanlışlık vardı acaba

Amh giderek yükselmiyor aksine giderek düşüyor diye biliyorum doğduğumuzdan bu yana

Benim de 1,84 ama yaş aldıkça düşecek maalesef

İlk testte mi yanlışlık vardı acaba

Amh giderek yükselmiyor aksine giderek düşüyor diye biliyorum doğduğumuzdan bu yana

Benim de 1,84 ama yaş aldıkça düşecek maalesef
İlk teste yanlışlık va desek 189, dan 9 ay içinde 1,16 ya düşmesi de çok anlamlı gelmedi hadi düşün 1,5 a 1,16 1,89 Buda değer olarak fazla değil mi

Yok yumurta sayınızı sordum

En son lh4 fsh 6 e2 28
Bana yumurta sayımı hiç söylemediler hatta doktor regl 3. günü kasık ultrasonu yaptı yumurtalar biraz az görünüyor bi de kandan bakalım daha doğru sonuç verir dedi sonra amh düşük görünce acele et dedi. Bir de tiroidim yüksek çıktı tsh 5,8 gelince tiroid ilacı yazdı 3 haftadır kullanıyorum bakalım. Hakkımızda hayırlısı 🙏🏻

Bana yumurta sayımı hiç söylemediler hatta doktor regl 3. günü kasık ultrasonu yaptı yumurtalar biraz az görünüyor bi de kandan bakalım daha doğru sonuç verir dedi sonra amh düşük görünce acele et dedi. Bir de tiroidim yüksek çıktı tsh 5,8 gelince tiroid ilacı yazdı 3 haftadır kullanıyorum bakalım. Hakkımızda hayırlısı 🙏🏻
Mutlaka sor az dediyse muhtemelen AMH kaçtı senin 5 falan gözüküyordur doktorlar sapda 4 solda 4 altını az kabul ediyor

Ya ben şeyide kafaya takıyorum 2 gün regl 3. Günebitiyor eskiden 3. Günde olurdum evlenmeden bu şive sorun mu herkes takma diyor ama AMH azaldığı için mi diyorum bende sizde nasıl

Ya ben şeyide kafaya takıyorum 2 gün regl 3. Günebitiyor eskiden 3. Günde olurdum evlenmeden bu şive sorun mu herkes takma diyor ama AMH azaldığı için mi diyorum bende sizde nasıl
Benim de eskiden çok kanamam olurdu 6-7 gün sürerdi şimdi 4-5 günde bitiyor yumurta sayısıyla ilgisi var mıdır acaba çünkü bundan 5-6 yıl önce doktor yumurta rezervime gayet iyi demişti

Back
X