Amh43 ile normal yolla hamile kalınır mı lütfen destekkkk

Amh 0,43 ise zor olur ama olur tabi nasipse. Ama doğal yoldan beklememek tedavi olmak lazım.

Yaşım 32 normal yolla hamile kalmayı ne zamana kadar denemem lazım yada napabilirim hiç bir bilgim yok

Yaşım 32 normal yolla hamile kalmayı ne zamana kadar denemem lazım yada napabilirim hiç bir bilgim yok
Bu yönlendirmeyi doktorunuz yapmalı. Ama bence hiç beklemeden tüp bebeğe başvurun. Benim 0,64dü amh bi kaç ay sonra tüp bebek tedavisi gördüm 3 yumurtadan tek embriyom oluştu o da negatif sonuç oldu. Sonra da 2. Tedaviye hazırlanırken doğal hamile kaldım. Nasip işi tamamen. Ama bekledikçe yumurta sayınız da kaliteniz de düşer. Acele etmeniz sizin yararıniza.

Peki yaşınız kaç birde doğal yolla hamile kalmadan önce folik asit vs kullandınız mı doktor tetradox adlı bir ilaç verdi

Peki yaşınız kaç birde doğal yolla hamile kalmadan önce folik asit vs kullandınız mı doktor tetradox adlı bir ilaç verdi
30 yaşına yeni girdim. Evet folikasit kesintisiz kullandım bebek istediğim 2 yıldan fazla sürede. Son 5 6 aydır prowomen kullanıyordum.
Tetradox antibiyotik. Enfeksiyonunuz var demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…