Amhsi düşük olup hamile kalanlar

mimozamnerde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
204
16
28
34
Kızlar merhaba burada amhsi düşük olup hamile kalanlar bize ümit olabilirler mi ?
Duyduğunuz ya da siz yazarsanız memnun oluruz sevgiler

Görümcemin 0.2 ydi ve ilk denemede olmuş. Amh değerinin hamile kalmakla doğrudan ilgili olduğunu sanmıyorum 1 sperm ve 1 yumurta olduğu sürece her zaman gebelik oluşabilir çok örnek var ve 0.2 çıktıktan sonra neredeyse 7 sene geçti 40 yaşında hala adetleri düzenli

Doğal yolla olduğunu söylememişim

Kızlar merhaba burada amhsi düşük olup hamile kalanlar bize ümit olabilirler mi ?
Duyduğunuz ya da siz yazarsanız memnun oluruz sevgiler
Ben 44 yaşında 0,492 amh doğal yolla hamile kaldım ama 8 haftalık maalesef yaşamadı kürtaj oldum ama hamile kalınır yani herkeste aynı olacak bir durum değil

Amh düşük diye niye korkutuyorlar insanı ben anlamadım ya .

Benim amh 0.37
Doktor o kadar olumsuz konuştu ki… bunları duymasaydım hiç stres yapmazdım. Başka bize umut olacak yok mu cok dusuk amh ile hamile kalam var mı doğal yolla? Ben temmuzdan beri deniyorum sonuç yok. Bu kadar önemli mi amh? Benim yaş 34..

Normal diyprar ama 22 yaşıma amh 1 3 yıl sonunda mayısta gebe kalmıştım düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim sanırım testlerim silik adet gecikmesini bekliyorum. Size verebileceğim tavşsye amh önemli değil nenelerimiz amh mı biliyordu sağlıklı beslen her gün Yumruta incir havuç kefir bunlarla beslen bol su yürüyüş 1 yumurta yeterli olacak bebek için bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…