aminosıvısı nasıl birşey?

E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar benim erken doğum riskim var doktor çeşitli durumlara karşı uyardı ama şimdi yeni bi doktora gittim o da yok dedi ama aklım karıştı bi başkasına daha gitcem benden bu sabah akıntı gibi ama daha akışkan bi sıvı geldi afedersiniz hani böyle meni gibi ama saydam renksiz yani biraz jel gibi ama öyle normal su gibi değil doktora sordum suyum nasıl falan rahimde açılma vb. varmı asla yok dedi öyle olsa ultrasonda belli olurdu dimi birde normalde gelmiyo wc ye girdiğimde geliyo sadece sizdede oluyomu ? 2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var onada sorcam gerçi ama beni en iyi siz anlarsınız cvp bekliyoruma.s.
 
canım eğer su gibi bir akıntı ise ve 21. haftanı da geçtiysen mutlaka dr'a görün.Amnion sıvısı olabilir ama dr olmadığı söylemiş.Normal akıntı da olabilir.Zaten kokusu,rengi degişmemişse sorun olmaz.
 
akıntı bazılarında fazla olabiliyor
bende de 8. ayımdan sonra çok arttı
afedersin sürekli altım ıslak dolaşıyorum
ve devamlı çamaşır değiştiriyorum mikrop kapmayım diye

benimde dr um amniyo sıvısının çok iyi olduğunu söylüyor
bu nedenle telaşlanma bence
dr iyi diyorsa iyidir
 
sağolun arkadaslar ya nasıl birşey oldugunu bilsem ayırt edicem akıntımı değilmi ama bilmiyorum nasıl birşey?nasıl gelir?
 
cnm dogum yapmış bır yakınına yada annene sorsan mutlaka sana daha ıyı yardımcı olur yanı akıntı deılse bence hemen bır doktora gıt en azından ebeye sor ıhmale gelmez daha kontrolune de varmış ılla acılma olması gerekmıyorkı doguma gırmek ıcın bazen cok gec acılma oluyor
 
walla cnm doktora sordum suyu nasıl falan diye o gayet iyi dedi çokda su içiyroum 2 gün oldu öyle şimdi dikkat ettim pek olmuyo ya doktorum erken doğumla ilgili beni biraz korkuttu evham yapıyorum bence ama merak da ediyorum nasıl bireşy oldugunu o sıvının
 
X