Arkadaşlar 16 haftalık hamileyim 14 haftalık gelişimi doktor suyu az dedi rahim hafif kalp şeklinde akıntım vardı enfeksiyon sanıyordum hamile olduğumdan beri kanamam durmadı plesenta asagı indi tekrar yukarı çıktı vb
Suyu çok için ve iyi beslenin,açık havada çok olun ki,bebek içeride iyi beslensin,o zaman su da artar bence.Suyu bebek yutuyor,sonra idrar yapıyor,sonra yine yutuyor,aynı döngü devam ediyor.Bebeğin böbreklerinde sorun yoksa,suyunuz akmıyorsa,düzelir bence
Suyu çok için ve iyi beslenin,açık havada çok olun ki,bebek içeride iyi beslensin,o zaman su da artar bence.Suyu bebek yutuyor,sonra idrar yapıyor,sonra yine yutuyor,aynı döngü devam ediyor.Bebeğin böbreklerinde sorun yoksa,suyunuz akmıyorsa,düzelir bence
Banada 28 haftalık hamileyken bebeğin suyunda azalma var demişti bir doktor, sonraki detaylı incelemede bunun doğru olmadığını söylemişlerdi ama doktor bu konuda bol su içmenin önemli olduğunu söylemişti. Bol bol su için. Kendim araştırdığımda da havuç suyunun çok faydalı olduğunu okumuştum. Şeker probleminiz falan yoksa doktorunuza bi danışıp günde 1-2 bardak havuç suyu tüketin.