amniyon kesesi mi yirtildi??

esmersheqer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
6
0
1
31
Arkadaslar merhaba gecenlerde bi konu acmistim nisanim gelmis olabilir mi diye?31.haftamdayim Simdi baska bir sorum olcak,bu sabah kalktigimda ic camasirimda bayagi bi ıslaklik vardi ic camasirimi degistirdim ve takip ettim devami gelcek mi diye ve damla damla gelmeye ara ara devam etti ve sık sık idrara cikiyorum ama boyle bayagi bi sıkışmışımda oyle gitmisim gibi tuvalete ama daha 5 dakika once zaten cikmis oluyorum ve tekrar cikiyorum sizce kese yirtilmis olabilir mi? Eger gelen sey amniyon sivisi ise bununla birlikte sancida olmasi gerekir mi? Birde belimde sabahtan beri gecmek bilmeyen agri var sirtima kadar cikiyo!! Bilgilerinizi bekliyorum cevaplarsaniz cok sevinirim..

Bence hemen doktorunuzu arayıp bilgilendirin ya da hastaneye gidin sanırım doğum başlamış çünkü dün bir video izledim Banu çiftçinin normal doğum videosu sıvı geldikten hemen sonra doğum hemen başlamayabilir birkaç günü de bulabilir diyor riske atmayın çünkü nişan ve su geldikten sonra bebek mikrop kapmasın diye o şekilde bekleme taraftarı değillermiş kendisi anlattı isterseniz sizde izleyin YouTube da ben doğum yapmadım ama yeni izlediğim için söylüyorum Allah bir nefeste kurtarsın kardeşim

Vajinal akıntı da olabilir o.bende bu dediğiniz çok oluyor.hatta geçen ay marketteydim koşarak eve geldim suyum geldi sanarak,altımdaki eşofman baya ıslaktı.doktor kontrollerinde aminiyon sıvısı normal görünüyor bi sıkıntı yok yani.hergün çamaşır değiştiriyorum bende

Umarim oyledir fakat devami parca parca gelince tedirgin oldum acikcasi hala devam ediyo surekli tuvalet ihtiyaci da var

İlk kızımda ilk doğum normal beklendiği için bende böyle yaşamış doktora sormuştum
Su değil akıntı o demişti bana da garip gelmişti.
Bildiğin su gibi sızıyordu ped kullanmıştım. Ama siz yine de doktora miktarı söyleyin çünkü sıvı kaybı iyi olmaz.

Back
X