Amniyon sıvısı az olanlar ...

laleinuman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
221
0
46
İstanbul
slm kızlar ben 5. ayımdan beri su azlığı sorunuyla uğraşıyorum..ne yaptıysam normale dönmedi...bu haftaya kadar geldim ama bundan sonra bir aksilik olacak diye ödüm kopuyor..benmle aynı sorunları yaşayanlar varsa buyrun..

canım ben 3 ay önce doğum yaptım.hamileliğimin başından beri amniyon sıvısı azdı.ben de hep tedirgindim bi problem olacak diye ama şükür hiç bişey olmadı 38.haftamda normal doğum yaptım.ama tabi doktor kontrollerimi hiç ihmal etmedim.ve sürekli bebeğim hareket ediyomu etmiyomu onu takip ettim.sende çok stres yapma çünkü bebeğin de etkilenir.kontrollerini yaptır ve boollll sıvı tüket.

canm bnde haftada bir kontrole gidiorum bebek hareketlerine de dikkat ediyorum ama benm kız biraz inat bazen hiç oynamıyor canı isterse kırk yılda bir oynuyor...böyle oluncada korkmamak elde değil..sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilsem kızımı başka birşey istemiyorumm...

benim de sıvı az.dr 3 lt su iç demişti geçen ay.içtim ama düzelmedi.dr da endişelenecek bir şey yok dedi.ben de takmıyorum.çünkü ben üzerime düşeni yaptım çoğalmıyorsa ancak bu kadar sıvı üretiyor bünyem.

canın ben de çok su içiyorum günde bazen 4 lt yi buluyor ama ilgisi yok artsa çoktan artmıştı...dediğin gbi bünye meselesi heralde..bir dr bana her vücut farklıdır bazı gebeler böyle az suyla devam ederler demişti.bende artık takmamaya çalışıyorum ama işte insan korkuyor ne biliym...Allah yardımcımız olsun...

Merhaba arkadaşlar benimde yaklaşık 2 haftadır suyum çok az. Doktorlar 28.haftadan sonra bebeği alırız diyorlar. Sizce 30. haftaya kadar dayanabilir mi, çok korkuyorum. Siz nasıl dayandınız bu haftalara kadar?

Merhaba arkadaşlar benimde yaklaşık 2 haftadır suyum çok az. Doktorlar 28.haftadan sonra bebeği alırız diyorlar. Sizce 30. haftaya kadar dayanabilir mi, çok korkuyorum. Siz nasıl dayandınız bu haftalara kadar?

canım geçmiş olsun.benim de 6. aydan beri suyum az.dr her hafta kontrol ediyor bebeği.ve hareketleri konusunda titiz davranmamı istedi.yani hareket olmazsa hemen gel dedi.ben de günlerimi onu dinlemekle geçiriyorum.ama seninkini alalım diyorsa daha mı ciddi bir durum acaba.bir başka doktora daha git istersen.başka drlar da aynı şeyi teyit ederlerse yapacak birşey yok bebeğinin sağlığı için hangisi daha iyi ise o yapılacaktır.inşallah erken doğmak zorunda kalmaz

Çok uzun zaman olmuş ama benimde aynı problemim var şu an 20haftalıgım. bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucagınıza aldınız mı ?

selamlar arkadaşlar. bana da 12 haftamda suyun az demişlerdi .. malesef 2 gün önce bebeğimi kaybettimmm ( rabbim kimselere yaşatmasın bu acıyı.. sizlerin evlatları sağlıklı olur inşallah. allaha emanet ve teslimiyette olun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…