Amniyon sıvısı azlığı :(

selmayusuf

En büyük teslimiyetin adıdır, Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
112
29
Meraba kızlar 22 haftalık hamileyim sıvım çok çok azmış 19 haftadan beri böyle devam ediyor 3 haftalık geriyiz adet dönemine göre. Doktor kalbi atan bebeği sonlandırmak olmaz dedi . Böyle olanlara genelde sonlandırma yapılıyormuş. Moralim çok bozuk 11 aylık bebeğim var dinlenemiyomda. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu nasıl bir yol izlediniz

üzülme moralini yüksek tut, dua et, kardeşimde aynı şekildeydi bebeği alacaklardı kabul etmedi,
sıvı artışı da olmadı bebek 37 haftalıkken sezeryanla dünyaya geldi maşallah şimdi 3 yaşımıza gircez sağlıklı dünya güzeli bi kızımız var, inan seninde aynı şeklide olucak Allahın izniyle

merhaba cnm bol su içmelisin. bebeğin amniyon sıvısı her 2 saatte bir değişiyormuş. bol su içerek bi nebze olsun düzeltebilirsin gibi geliyor bana.

Meraba kızlar 22 haftalık hamileyim sıvım çok çok azmış 19 haftadan beri böyle devam ediyor 3 haftalık geriyiz adet dönemine göre. Doktor kalbi atan bebeği sonlandırmak olmaz dedi . Böyle olanlara genelde sonlandırma yapılıyormuş. Moralim çok bozuk 11 aylık bebeğim var dinlenemiyomda. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu nasıl bir yol izlediniz
amniyon sıvısı azlığında serum verip yatış yaptırıp sıvıyı çoğaltma yoluna gidiyorlar diye biliyorum ben.

Bol su ve armut.dr arkadaşıma armut ye bol bol su iç demiş.ayrıca kendini üzerek daha iyi olmaz.Böyle olup da 36.haftadan sonra sağlıklı doğan bi sürü bebek var.Allah yardımcın olsun.zorla kendini.kesinlikle günde 3 litreden az su içme.yazın 3 litre az zorlamayla rahat içersin

amniyon sıvısı azlığında serum verip yatış yaptırıp sıvıyı çoğaltma yoluna gidiyorlar diye biliyorum ben.

evet arkadaşın dediği doğru. bende de olmuştu yemek yiyemediğim ve yediğimi devamlı çıkardığım için 3 gün boyunca beslenemedim. amniyon sıvısında birazcık azalma oldu diye baya vitaminli falan serum takmışlardı.

Bol su ve armut.dr arkadaşıma armut ye bol bol su iç demiş.ayrıca kendini üzerek daha iyi olmaz.Böyle olup da 36.haftadan sonra sağlıklı doğan bi sürü bebek var.Allah yardımcın olsun.zorla kendini.kesinlikle günde 3 litreden az su içme.yazın 3 litre az zorlamayla rahat içersin
ne sıkıntılı iş dimi benimde geçen ay fazlaydı.

Son ayımı kontrol altında geçirdim suyum birdenbire azaldığı için. Korkmayın Rabbim korusun sizide bebeğinizide.

Havuç suyu içmelisin. Günde 1 baardak yeterli oluyormuş. İbrahim Saraçoğlu söylemişti netten de araştırabilirsiniz. Birde Bol bol su için. Kısa sürede normale döner inşallah

Sağolun arkadaşlar bol su içiyorum zaten armutla havuç suyunuda denicem iki hafta sonra kontrolum var . Korkuyorum herşey Allahtan rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin . Çok zorlanıyorum hamilelik surem çok kısa . 32 haftalara gelebilirsek bebek yoğun bakımı iyi Bi hastanede bebek alınır dedi . Riskli derecede az yok derecede 3 ml anca :KK43: bebekte oluşabilecek hastalıklardan korkuyorum sağsalim doğarmı :KK43:

Mrb arkadaşlar 30 haftalık prematüre olarak doğdu kızım sancım geldi zaten sıvı fazla yoktu herhangi bir sağlık sorunu olmadı 52 gun yeni doğan yoğun bakımda yattı şimdi 6 ay doldu ama 4 aylık gibi gözüküyor sağlığı iyi bunları anlatıyorum benim gibi sorun yaşayanlara örnek olsun diye

Arkadaşlar merhaba. Konunun üzerinden yıllar geçmiş biliyorum bir ümit birisi görür diye yazıyorum. Benim de bebeğimin 17. Haftada kesesi delindi. Su 2 cm kalacak şekilde boşaldı. Ertesi gün kese kapandı ve 19. Haftama kadar 7 cm civarı su yaptı bebeğim. Bu arada ölçüm tek cepte yapılıyor. 19. Haftamin başında yine su geldi ve bu sefer maalesef kese kapanmadı. Şu an 22. Haftamdayim ve sürekli 2 cm suyu var. Doktorlar 17. Haftadan beri almak istiyorlar. Tabi ki ben kıyamıyorum. Bebeğin doğduktan sonra su olmadığı için cigerlerinin gelismeyecegini söylüyorlar. Benim rahim agzimda acilmam veya enfeksiyonum yok. Takip ediliyorum. Aranızda böyle az suyu kalan ve doğum yapan biri var mı acaba? Bebekte sıkıntı olur diye çok korkuyorum.

Bebeğiniz sağlıklı doğdu mu aynı sorunu yaşıyoruz. Benimde suyum yok. Çok korkuyorum l.

X