amniyon sıvısı haKKinda ACİL YARDİMMM... :(

tombul cilek

♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
3.262
2.587
168
MERHABALAR bende dusuk tehlikesinden 1 hafta hastanede yattim yeni ciktim kan geliyordu cok sukur kesildi ama simdi surekli su gibi akintim var aacaba amniyon sivim mu azaliyor yada azaln varsa nasil anladi yardimci olun lutfen (

Çişini yapıyor gibi değilse bunu anlamya çalış önce eğer öyle değilse hastaneye götürsünler seni orda bunu anlamak için pedler var baksınlar anlaşılır hemen zaten ihmal etme

Çişini yapıyor gibi değilse bunu anlamya çalış önce eğer öyle değilse hastaneye götürsünler seni orda bunu anlamak için pedler var baksınlar anlaşılır hemen zaten ihmal etme
Bole surekli ic camasirimda hafif islaklik oluyor ama yani renksiz su gibi afedersin idrar kacirma olayi falanda yok bazen bacak aralarima kadar bulasiyor anlam veremedim acikcasi :/

Bole surekli ic camasirimda hafif islaklik oluyor ama yani renksiz su gibi afedersin idrar kacirma olayi falanda yok bazen bacak aralarima kadar bulasiyor anlam veremedim acikcasi :/

Doktorunu arayıp bi danış derim sonrasında da gidip bi kontrol ettirebilirsin ihmale gelmez o zaman kaçırmıyosundur

Doktorunu arayıp bi danış derim sonrasında da gidip bi kontrol ettirebilirsin ihmale gelmez o zaman kaçırmıyosundur
iki gun sonra kontrollum var ultrasonda kontrol ettiginde anlarmi acaba bole biseyi cunku ne zaman baksa cok saglikli masallah bir sorun yok diyorda 10 gun once hastaneden ciktim dusuk tehliksndn yattm en son baktgndada saglikli dedi saglklimidir ki yaa cok evhamliyim ben herseyi arastryrm diemi bole oluyo galiba cahil kalip habersz olmak daha iyi :/

Yok öyle deme bilinçli anne olursun :)
Usg de anlar tabi suyun miktarıda gözüküyor orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…