inşallah öyledir, sağolun içimi rahatlattınız. daha önce hiç böyle akışkan ve renksiz bir akıntı gelmemişti ondan panik yaptım. belki de sadece çok terliyorumdur:) canımızı da sıkmamamız gerekiyor değil mi?
arkadaşlar henüz 14 haftalık gebeyim ve çamaşırımda sürekli bir ıslaklık hissediyorum birkaç gündür. kokusuz, renksiz bir ıslaklık. çok telaşlanıyorum acaba amniyon sıvısı olabilir mi? aynı durumu yaşayan vaar mı? doktor randevum 3 gün sonra ama bekleyemiyorum lütfen yardımcı olun..
bence o akıntıdır benimde öyle çamaşırım çok ıslanıyor 25 haftalık hamileyim bende ama doktora söylücem muayne eder ben çünkü ilk kızımda 8 aylıkken sularım geldi erken doğum yaptım ne olur ne olmaz belirtmekte fayda var
merhaba arkadaşlar
ben 22 haftalık hamileyim.
son bir haftadır ara ara sancılarım, ağrılarım oluyor. 1 saat sonra geçiyor.
ve son 1 haftadır sıvı gibi birşey gelıyor .
akıntı değil akıntıdan fazla sanki çay kaşığıyla su dökülmüş gibi çamaşırıma.
avuç içi yeri kadar ıslanıyor.
içimi korku sardı. doktora henüz gidemedim.
acaba kesedenmi sızıyor bu sıvı?ya bebeğim sıvısız kalırsa?
başına boyle bısey gelen varmı arkadaslar ?
kızlar az önce bende boyle bır konu açtım ve çok korkuyorum..
büyük ihtimalle akıntıdır kızlar. bende de oldu, olmayada devam ediyor. hatta fazlalaşıyor diyebilirim. dr. unuza söyleyin akıntıya karşı fitil verecektir. sizin haftalarınızdayken bende işe yarıyordu fitil, ama şimdi yaramıyor maalesef :s
bahsettiğiniz akıntı bende de sürekli oluyor..
bahsettiğiniz akıntı bende de sürekli oluyor..
kaç haftalıksın?
benımkı akıntı değil akışkan falan değil resmen su
merhaba arkadaşlar
ben 22 haftalık hamileyim.
son bir haftadır ara ara sancılarım, ağrılarım oluyor. 1 saat sonra geçiyor.
ve son 1 haftadır sıvı gibi birşey gelıyor .
akıntı değil akıntıdan fazla sanki çay kaşığıyla su dökülmüş gibi çamaşırıma.
avuç içi yeri kadar ıslanıyor.
içimi korku sardı. doktora henüz gidemedim.
acaba kesedenmi sızıyor bu sıvı?ya bebeğim sıvısız kalırsa?
başına boyle bısey gelen varmı arkadaslar ?
kızlar az önce bende boyle bır konu açtım ve çok korkuyorum..
Çok geçmiş olsun,başka ne denir ki..Çok üzüldüm,ama bir yandanda sevindim tekrar hamilesiniz.Allah yavrunuzu size bağaşlasın inşAllah.Kızlar bu konu ihmale gelecek bi durum değil eğer böyle bir şüpheniz varsa mutlaka en kısa zamanda doktora gidin... ben geçen yıl ikiz bebeklerime hamileydim amniyon suyunun gelmesinden dolayı erken doğum yaptım ve bebeklerimi kaybettim... ilk amniyon sıvısının geldiğinde 14 haftalık hamileydim... anlattığınız gibi iç çamaşırımın sık sık ıslanması şikayetiyle doktora gittim gelen sıvı renksiz kokusuz bir sıvı... doktorum hastaneye yatırdı yapılan tahlil ve kontrollerde aminiyon suyunun azaldığı sızıntı olduğu görüldü 20 haftalık olana kadar hastane yattım tüm çabalarımıza rağmen bebeklerimi yaşatamadıkamniyon sıvısı çok önemli bu suyun az olması bebekteki sakatlık oranını yükselttiği gibi yaşama oranını da azaltıyor bilginiz olsun istedim :26: umarım sizlerinde başına gelmez hepinize hayırlı sağılıklı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?