- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi veratulyakovas
kızlar merhaba, 22 haftalık hamileyim ve 17. haftadan beri su gibi akıntım var. akıntıyı tarif edecek olursam bir çay kaşığı kadar su düşünün, çevresi su ortasında beyaz bir alan var. kenardaki su gibi kısım kuruyor, kuruma çizgisi belli iç çamaşırından tamamen silinmiyor, ortasındaki beyaz yapı kireç gibi kuruyor, kireç gibi kısım bazen beyaz kalıyor bazen durdukça sarılaşıyor. 17. haftamda doktora gittim alttan üstten bakıldı, turnusol kağıdı ile bakıldı sıkıntı yoktu. 1 hafta devam edince başka doktora gittim o da baktı suyumun iyi olduğunu söyledi. enfeksiyon testi yaptı azıcık idrar yolu enfeksiyonu çıktı toz+fitil kullandım. bacağından aşağı çay bardağı kadar su boşalırsa gel dedi bu büyük ihtimalle vajinal akıntı dedi. 21. haftamda detaylı ultrasona girdim orda da bebeğin suyu iyi. ama gel gelelim bu sürekli olarak devam ediyor çıldıracağım. özellikle hareket ettikçe geliyor ve gece yatarken hiçbir şey yok. akıntısı böyle olan var mı bana bi fikir verin ne yapayım şaştım kaldım. bu arada rahat edemedim sağlık ocağında idrar verdim enfeksiyon geçmiş mi diye onda da lökosit 2 çıktı doktorlar çok da önemli değil bol su iç dedi geçti. enfeksiyondan mı yoksa doğal bir akıntı mı ya da amniyon sıvısı mı sizce bu nedir başına gelen var mı?