amniyosentes oldum

yaxgxmur sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
117
1
96
43
İzmir
kıslar bugün amniyosentes oldum ve hiç acımadı kalundan kan alırken acıyla ynı korkmayın banada deiler acımıyo diye ınanamamıştım gerçekten hiç acımıyo bence aklınısda sorun kalıcana bence yaptırın sonucu bi ay sonra alıcam şimdi teyzeleri oğlumun sonucu iyi çıksın dualar edin o zamanda açarım bi sayfa daha...

hadi geçmiş olsun hayatımm..iyi çıkıcak tabii görüceksin eylülde bugün amniyosentez oldu oda iyi olucak inşallahhŞeniz

yağmur sılacım tüm dualrımız sennle..allahın iznyle hersey cok gzl olucak :)

geçmişler olsun bebişinle sana hiçbişeycik çıkmaz işallah dualarımız seninle canım

Günaydın kızlar Yağmur Sılacım geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alacaksın benim sonucum da sanırım Çarşamba günü çıkacakmış gerçi geçen gün doktoruma gittiğimde 2,5 hafta olmuştu ve buzamana kadar bir haber gelmediyse işler iyi gidiyor demişti sanırım birşey çıkarsa 15 gün içinde bildiriyorlarmış allah hayırlısını versin gönlümüzü hepimiz ferah tutmaya çalışalım.

yağmurcum geçmiş olsun canım.evet destina söylemiş ben de oldum acımadı ama iğne biraz kalın geldi bea.şiş gibi dermişim.kızlar hiç korkmayın.yağmur ben 25 gün sonra alacam sonuçları canım ya.inşallah ikimizinki de temiz çıkar da şu stresten kurtuluruz.Allah yardımcımız olsun canım benim.senin ikili mi üçlü mü riskli çıktı?benim ikilide risk çoktı.ha bi de ben ilk gün yattım sonra kalktım.bi de aminiyosentez olduğum günün akşamı tuttu böbrek ağrım.yani yattım dertken yatamadım hep ayakta kıvranarak hastanedeydim.sen nasıl yaptın?doktor bir hafta dinlen 2 gün de banyo yapma demişti.sen de anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…