- 6 Mayıs 2022
- 1
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi Feyzarda87
Merhabalar, 27haftalik gebeyim. Biraz dertleşmeye ve benim gibi olan annelerden destek almaya ihtiyacım var. Yaklaşık 23 haftalikken ayrıntılı ultrasonla bebeğimin yüzünde ve ensesinde odem olduğunu ensesinin kalın olduğunu öğrendim. Dünyam resmen başıma yıkıldı. Surekli gittiğim doktorum ilgisiz bir doktordu akintim vardi sariydi söyledikçe bir damla verip gönderdi beni. Sonra yeşile döndü akıntı. Yine aynı damla ve yolladı tabi geçmedi akıntı ve mantara yol açtı. Ayrıntılı ultrasonda sorun vardı ona bile bakmak istemedi yoktur birsey dedi var demesem bakmayacak yine tabi akıntı devam ediyor yine. Bize bi numara verdi savdi başından. Doc. Dr a gittim o daha da iç karartıcı konuştu. Amniyosentez bile yapmadan Turner sendromu koydu bebegime. Almak istedi bebeğimi ben aldırmadım. Hamileligim devam ediyor. Geçen hafta araştırma hastanesine gittim dr. Yüzü ensesi ve karin boşluğunda çok az var amniyosentez yapmadan bisey diyemem dedi ve bayram sonrasına bıraktı. Cuma günü sivi alınacak tabi 28haftalik olacağım bebek kocaman ve aldırmak zarar verir bebegime erken doğuma yol açar diye korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Var mı haftasi çok geçip amniyosentez yaptıran? Cevap yazarsanız memnun olurum. Teşekkür ederim şimdiden..