Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amniyosentez yaptırdım ultrasonda bebeğim sağlıklı ama genetik sonucu kötü çıktı birisi bana umut olsun istiyorum belki bende doğumdan sonra birsine umut olurum
Amniyosentez yaptırdım ultrasonda bebeğim sağlıklı ama genetik sonucu kötü çıktı birisi bana umut olsun istiyorum belki bende doğumdan sonra birsine umut olurum
Aynen öyle ben aldırmayacağım inşallah bu kararımdan pişman olmam rabbim utandırmasın. Allah sizinde yardımcınız olsun. Umarım bir şey çıkmaz. Bana da sonuç değişmez dedi ön sonuç çıktı ikinci kesin sonucu bekliyoruz . ama ben allahtan umudu kesmiyorum. Sizde kesmeyin.sizin ön sonuç çıktı mı?Boyle hıkayeler var mutlaka Rabbimin takdiri ama onemli olan su sen bu hıkayelere guvenerek bu bebegı dogurabılcekmısın? Benimde bebegım dowm sendromlu fetal dna testi yapıldı amnıyosentez beklıyoruz ama sonuv degısmez dedı doktorum ...(
Turkıye sartları maddı durum bebegın saglıgı dusununc cok zor bır karar Rabbim en dogru kararı vermemiz ıcın yolumuza ısık olsun
Aminn duadan başka çare yok.allahım bebeklerınıze şifa verisn inşallahhh
Down sendormu çıktı ön sonuçta ikinci kesin sonucu bekliyorum
Aynen öyle ben aldırmayacağım inşallah bu kararımdan pişman olmam rabbim utandırmasın. Allah sizinde yardımcınız olsun. Umarım bir şey çıkmaz. Bana da sonuç değişmez dedi ön sonuç çıktı ikinci kesin sonucu bekliyoruz . ama ben allahtan umudu kesmiyorum. Sizde kesmeyin.sizin ön sonuç çıktı mı?
Umarım değişir inşallah değişir. Çok zor Allahım yardım etsinBende aynı durumdayım((
Umarım değişir inşallah değişir. Çok zor Allahım yardım etsin
Haberdar edin bende ederimAmin hepımıze
Haberdar edin bende ederim
benim teyzeme demişlerdi bundan sanırım 15 sene önce kadar. amniyosentezde yüksel ihtimal down demişlerdi. turp gibi doğdu.... inşallah sonuçlarınız temiz çıkar...Amniyosentez yaptırdım ultrasonda bebeğim sağlıklı ama genetik sonucu kötü çıktı birisi bana umut olsun istiyorum belki bende doğumdan sonra birsine umut olurum
rabbim şifa versin inşallah benim bebeğimede trzomi 18 teşhisi koydular yaşama şansı vermiyolar ama ben sonlandırmadım son 1 ayım kaldı ama sancılarım başlamış muhtemelen erken doğum olucak karnımda ölme riski var doğsa dahi uzun süre yaşamayacak ama ben sonlandıramadım vicdanım el vermedi buda bizim imtihanımız yaşasada rabbim alsada her ikiside imtihan inşallah bu imtihanların altından alnımızın akıyla çıkarız tek duam bu son zamanlarım olduğu için psikolojik olarak çok zor durumdayım dualarınızda benide unutmayın nolur ama sizin duumunuzda amniyosentezi sendromlu çıkıp sağlıklı evlatları olan çok kişi duydum ultrasonda belli oluyo bu durumlar zaten inşallah rabbim siizn bebeğinize sağlık versin benim hiç umut edecek birşeyim kalmadı inşallah benim yaşadığım sıkıntıları siz veya hiçkimse yaşamaz
benim teyzeme demişlerdi bundan sanırım 15 sene önce kadar. amniyosentezde yüksel ihtimal down demişlerdi. turp gibi doğdu.... inşallah sonuçlarınız temiz çıkar...
Valla o kesin net amniyosentez yanildi o zaman.cocuk 15 yasinda aslan gibi delikanli oldu. down sendromu falanda yok..olan son aylarda hergun aglayan goz yasi doken teyzeme oldu..Amniyosentez ihtimaller adına konusmaz kesindir nettir...
İhtimaller ultrasonda olur
Ama mucızeler hep var tabii
Valla o kesin net amniyosentez yanildi o zaman.cocuk 15 yasinda aslan gibi delikanli oldu. down sendromu falanda yok..olan son aylarda hergun aglayan goz yasi doken teyzeme oldu..
Doktorunuz aldirmama karariniz icin ne diyor?Umarım değişir inşallah değişir. Çok zor Allahım yardım etsin