Amniyosentez sonucu kötü çıkanlar yardimmm!

Asipak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6
1
1
32
17 haftalık hamileyim bugün öğrendim amniyosentez sonucum trizomi 21 çıktı.benimle aynı durumda olan yada yaşamış olan varmı?

Benimde aminosentez sonucum kötü çıkmıştı ve sonlandırdik malesef ki hala atlatamadim :(( yüce Rabbim yardimcin olsun seni çok iyi anlıyorum benim ki de trizomi 13 du

Nasıl dayanılır bilmiyorum benim haftaya istersek sonlandirilicagini soylediler.senin içinde çok üzüldüm Allah sabır versin.kac haftalık ti?

Benim de başıma geldi, Bn de sonlandirdim. Şimdi tekrar gebeyim 17 haftalık hatta dün amniosentezi tekrar yaptım. Tarama da bu sefer risk çıkmadı ama yine yapmam önerildi. Atlatilmasi zor ama her şey yoluna girecek merak etmeyin. Bir ömür çocuğun o şekilde yasamasindan daha güzeldir diye düşünüyorum. Allaha dua edin inşallah sağlıklı bir evlat verecektir size de. Bu hep olacağı anlamına gelmiyor emin olun.

Cok acı bir durum yüce rabbim kimseye yaşatmasin.senin adına sevindim bnde tekrar çocuk sahibi olmak çok istiyorum ama çok korkuyorum tekrar aynı acıyi yaşamak istemiyorum.insallah amniyosentez sonucunda iyi çıkar Allah yardımcınız olsun hem senin hem bebisinin.

Cok acı bir durum yüce rabbim kimseye yaşatmasin.senin adına sevindim bnde tekrar çocuk sahibi olmak çok istiyorum ama çok korkuyorum tekrar aynı acıyi yaşamak istemiyorum.insallah amniyosentez sonucunda iyi çıkar Allah yardımcınız olsun hem senin hem bebisinin.
İnşallah canm. Umarım sen de bu durumu en yakın zamnda en sağlıklı bir kararla atlatırsın. Allah o sabırı veriyor. Ve hep öyle olmayacağına inan.

Back
X