Amniyosentez sonucu ⚠⚠⚠⚠⚠

Darisi benim başıma inşallah. İkili testim yüksek riskli çıktı. Ayrıntılı ultrasona girdiğim sözde profesör içimi çürütüp amniyosentez önerdi. Adam daha ultrasona gitmeden bana aldıracak misin diye sordu. Ultrasonda Mongol gebeliğin belirlenemeyecegini ama yine de bakalım dedi. Olabilecek en kötü senaryoyu yazdı ağlamaktan konuşamadım bile. 25 dakika baktı hiç konuşmadı suratsizin asabının teki. Pazartesi gün verecekler.

Rabbim su mubarek gunlerde yuzunuzu guldursun insallah saglikla kucaginiza alin bebeginizi saglikli sihhatli

tüm yazdıklarını okudum . baya süre geçmiş üzerinden ama sonuç ile ilgili birşey yazmamışsın ? çocuğun sağlıklı dünyaya geldi mi ??? bu çok önemli bu yorumu okuyacaklar için ...

tüm yazdıklarını okudum . baya süre geçmiş üzerinden ama sonuç ile ilgili birşey yazmamışsın ? çocuğun sağlıklı dünyaya geldi mi ??? bu çok önemli bu yorumu okuyacaklar için ...
Bende sonucu çok merak ettim. Bir çok kişi aynı durumu yaşıyor ne yazık ki

Amiyosentez yaptırdıktan sonra çok az kişi sonucunu yazmış. Diğer yaptıran anneler bir daha bir şey yazmamış. Bu ön rapor temiz olup kesin sonucu farklı olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…