- 27 Temmuz 2018
- 1
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi dolunay_34
Merhaba ilk gebeliğim genetik taşıyıcı teşhisi konuldu amniyosentez yaptırmamı önerdi doktorlar
Deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ilk gebeliğim genetik taşıyıcı teşhisi konuldu amniyosentez yaptırmamı önerdi doktorlar
bebeğinizi her koşulda doğuracaksanız amniyosentezi önermiyorum yaptırım düşük riski yaşadım boyle tecrubesı olmayanlarda olabılır ama bence bebek doğacaksa başka yollar denenmelı
Bana da dediler ben yaptırmamıştım ama benim bir tanıdığım yaptırmıştı Zeynep Kamil’de bir gece kalmışlardı , iğneyi batırınca çok acıdı demişti ..
Yok canim oluşmamış , ona down sendromlu olabilir demişlerdi o yüzden yaptırmıştı ama temiz çıkmıştı sonucu simdi doğdu bile sağlıklı bebeği ...Farklı bi sıkıntı oluşmadı inşallah iğne hissedilebiliyomuş umarım arkadaşınız ve bebeği iyidir
Yok canim oluşmamış , ona down sendromlu olabilir demişlerdi o yüzden yaptırmıştı ama temiz çıkmıştı sonucu simdi doğdu bile sağlıklı bebeği ...
ankarada bir üni hastanesinde yapıldı zaten operasyon oncesı kagıt ımzalıyosun rısklı dıe benımde suyum geldı bu operasyondan sonra herekese olmuyor tabı ama sağlıklı bır bebek kaybedılebılır bu şekılde ben olsam başka testleri araştırırdım ....Çok geçmiş olsun inşallah bebeğiniz iyidir şimdi nerde yaptırdınız neden düşük riski oluştu acaba
Bana da dediler ben yaptırmamıştım ama benim bir tanıdığım yaptırmıştı Zeynep Kamil’de bir gece kalmışlardı , iğneyi batırınca çok acıdı demişti ..