İzmirde tüp bebek doktoru önerileri olanlar

Merhaba İrenbe tüp bebek merkezinde Prof. Dr. ümit inceboz var tavsiye ederim . Güler yüzlü ve çok pozitif birisi

Merhaba kızlar İzmir'de tüp bebek doktoru önerisi olan var mı kafam çok karışık. Tüp bebekle 3 kimyasal gebelik oldu. Deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniri
Doktorum Hayri aksüt çok başarılı sayesinde ilk denemede pozitifi gördük işini severek yapan hasta odaklı bi dr tavsiye ederim

Merhaba İzmir'de yaşıyorum önceki denemmde embrym dahi oluşmuyrdu ama doktorum Hayri Aksut de ilk denemmde pozitif sonuç aldm kendisi mesleğinde çok başarılı ve sonuç odaklı çaba sarfeden bi doktor. Eğer doktor aradyisndaysanz Hayri bey kesinlikle tavsiye ediyorm kendisi torbalida görev yapıyor tavmergnle çalışıyor. Soru sormak bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum

Torbalida Hayri aksüt benm doktorum mesleğini sonuç odaklı yapan hastaları için emek çaba sarfeden bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum ben şuan sayesinde bebeğimi beklyrm

Torbalida Hayri aksüt benm doktorum mesleğini sonuç odaklı yapan hastaları için emek çaba sarfeden bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum ben şuan sayesinde bebeğimi beklyrm
Teşekkür ederim ben şuan başka bı doktorla tedaviye başladım canım

Back
X