- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 31
- Konu Sahibi Aliozgemasal
-
Dua et kalbini ferah tut biliyorum çok zor ama bebeğin için ve bu hayat bi sınav bizim içinO zaman cok üzüldüm hala daha aklıma geldikçe üzülüyorum elimde degil. Tekrar test yapıcaz. Aileler bize aldır dediler. Sanki bebegimiz özürlü doğacak gibi. Doguma az kaldı bakalım. Dua etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor
Sagol canım evet cok zor. Bu da bizim sınavımızmıs. Senin durum gercekten mucize olmus. Belki de sapa saglam cocugu aldırcaklardı sana.Dua et kalbini ferah tut biliyorum çok zor ama bebeğin için ve bu hayat bi sınav bizim için
Evet belkide sapasaglamdi bilemiyorum 5 doktor hepsi de aynı taniyi koydu bu da çok tuhaf ve ben toplamda 6 kilo alarak doğum yaptım . İnşallah sınavın evladinla olmaz sağlıklı doğar dualarima seni de ekleyecegim.Sagol canım evet cok zor. Bu da bizim sınavımızmıs. Senin durum gercekten mucize olmus. Belki de sapa saglam cocugu aldırcaklardı sana.
Allah razı olsun canım. O baya az almışsın bende sanırım fazla aldımEvet belkide sapasaglamdi bilemiyorum 5 doktor hepsi de aynı taniyi koydu bu da çok tuhaf ve ben toplamda 6 kilo alarak doğum yaptım . İnşallah sınavın evladinla olmaz sağlıklı doğar dualarima seni de ekleyecegim.
Bebeğin sağlıklı olsun da kilo alınır verilir üzülme bebeğini de üzme ben suan 90 kiloya yaklastim emzireyim yeterkiAllah razı olsun canım. O baya az almışsın bende sanırım fazla aldım14 kilo aldım su ana kadar.
İnsallah canım bebegim saglıklı dogsun da gerisi sorun degil gercekten :) desteğin icin sagolBebeğin sağlıklı olsun da kilo alınır verilir üzülme bebeğini de üzme ben suan 90 kiloya yaklastim emzireyim yeterki
Arkadaşlar merhaba 2 li testim 1/563 cikti ama kandaki deger ic acici degil diye doktor 4 lu test yaptirmami söyledi 4 lu testte sonuc 1/170 çıktı doktor cok riskli diyince dünyam başıma yıkıldı ben bu bebeğe cok zorluklarla ve umutsuzlarla sahip olmustum onu kaybetme korkusu beni yedi bitirdi doktorum amniyosentez yaptirmami önerdi ve bende kendimle uzun bi hesaplasma sonucunda 1 hafta once amniyosentez yaptirdim 2 gun icinde ön sonuc bildirdiler temiz çıktı ama korkuyorum diger sonuclar 2 hafta sonra çıkacak ön sonucu temiz çıkıp diğer sonuçları kötü çıkan varmı:?((
Can'ım içini ferah tut Bnde yaptırdım kısa sonuç temiz çıktı zaten kısa iyi çıkarsa uzun iyi çıkar rahat olun dediler gerçektende öyle oldu hemşire bile daha görmedim kısa iyi çıkıp uzun sonucun kötü çıktığını dedi rahat ol bebişide üzme annesi
merhaba arkadaşlar bende aynı durumdayım ikili testim temiz çıkmasına rağmen 4 lü testte risk yüksek çıktı ayın ikisinde amniyosentez yaptırdım bugün sonuçlarımı alıcam inşallah temiz çıkar çok zor bi süreç allah kimseye yaşatmasın inşallah yaptırıp bekleyenlerin de sonuçları tertemiz çıkar inşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza[/QUOTE
Cnm sonucun nasıl?
inşallah canım inşallah temiz gelir sonucun aklından çıkmıyo insajın ama içini ferah tut hepCok sevindim cnm inşallah bende hayirli sonuclar alırım
Merhaba,bebeginiz dogdumu acaba,forumda okudum,klinifer sendromu demissiniz sonucu.ne.oldu acaba,insallah saglikli.doğmuşturSagol canım evet cok zor. Bu da bizim sınavımızmıs. Senin durum gercekten mucize olmus. Belki de sapa saglam cocugu aldırcaklardı sana.
Merhaba yine aynı cıktı sonuç şükür su ab görünen bir şey yok. 17 aylık bebeğim biz o durumu unuttuk bile.Tek sorun ilerde çocugunun olmaması. Ikıncı yolda onu düşünüyoruz :)Merhaba,bebeginiz dogdumu acaba,forumda okudum,klinifer sendromu demissiniz sonucu.ne.oldu acaba,insallah saglikli.doğmuştur
Canım benimde bebeğimin beyninde iki taraflı kist görüldü. İkili testte sorun yoktu. Afp testi yaptılar sonuç bekliyorum risk durumuna göre amniyosentez dediler. Senin ikili testin nasıldı başka anormallik var mıydı ultrasonda?Merhaba yine aynı cıktı sonuç şükür su ab görünen bir şey yok. 17 aylık bebeğim biz o durumu unuttuk bile.Tek sorun ilerde çocugunun olmaması. Ikıncı yolda onu düşünüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?