Merhabalar herkese, 4 gün önce amniyosentez yaptırdım. 2. Gün biraz ağrım ve kramp oldu sonra azaldi. Dun ve bugün ise karnimin sag tarafina kasık kısmına bastırınca sanki idrar gelecekmiş gibi, ağrı olmayan hafif bir hassasiyet yaşıyorum. Bu sekilde hassasiyet yaşayanlar var mı? Ne kadar sürüyor merak ediyorum, enfeksiyon olmasindan korkuyorum.
Merhaba , nasıl oldunuz ? Umarım atlatmışsınızdır ağrıları.. Bende ilk gebeliğimde amniyosentez yaptırmıştım fakat çok stresli ve üzgün olduğum için ağrılarımı anımsayamıyorım. Şimdi gebeliğim yine riskli dün yine amniyosentez yapıldı . Kasık ağrılarım ara ara oluyor ama bugün bel ağrısı başladı.. çok tedirginim normal mi acaba
Kasık ağrım 10 15 gün devam etti yoğunca, şu an 3 hafta olmak uzere amniyosentezden sonra hala cok hafif var. Sanirim amniyosentez kaynakli degil, rahim esnemesinden dolayiydi. Ama beni cok korkuttu mahvoldum birsey olacak diye.
Insallah hepimiz icin temiz guzel gelir sonuclar. Benim ilk gebeligim ve zehir gibi gecti. Artik rahat bir nefes alip keyfini çıkarmak ve hayal kurmak istiyorum korkmadan. Hepimiz icin en iyisini diliyorum..