40 yaşındayım 12 haftalık hamileyim bu benim ilk hamileliğim fakat yaşımdan dolayı doktorum ilk günden beri amniyosentez yaptırmamı söylüyor ama ben çokkkkk korkuyorum panik atak hastasıda olduğum için korkum dahada katlanıyor bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
ben eğer bebeğimle ilgili bir sorun çıkarsa ömür boyu ne ona ne kendime çektirmemek için aldırırım
ben bi sınıf öğretmeniyim ve özürlü çocukların ve ailelerinin neler yaşadığını görüyorum.. açıkçası bunu göze alamam
ben bi sınıf öğretmeniyim ve özürlü çocukların ve ailelerinin neler yaşadığını görüyorum.. açıkçası bunu göze alamam
bende 1 yıl staj yaptım özürlü öğrencım vardı ve seve seve bakabıldım gerekırse altını bile temızledım hee kım dusunmez benım evladım saglıklı olsun dıye ama ben kıyamam sizide kınamam aklınız mantıgınızı bunu istiyorsa yapacak yok . bebegınızın beynınden su aldırın.
bende 1 yıl staj yaptım özürlü öğrencım vardı ve seve seve bakabıldım gerekırse altını bile temızledım hee kım dusunmez benım evladım saglıklı olsun dıye ama ben kıyamam sizide kınamam aklınız mantıgınızı bunu istiyorsa yapacak yok . bebegınızın beynınden su aldırın.
bebeğin beyninden mi ?*? o nerden çıktı yaaa bu işlem sadece bebeğin anne karnında içinde yaşadığı sıvıdan 20 ml kadar alınarak yapılan bi işlem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?