asdaf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Nisan 2025 265 275 18 24 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdaf #1 Merhabalar izmir cıgli eğitim arastırma hastNesınde amniyosentez işlemım olacak. Surecı yasayan bırılerı var mı.
Merhabalar izmir cıgli eğitim arastırma hastNesınde amniyosentez işlemım olacak. Surecı yasayan bırılerı var mı.
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 1.662 862 53 18 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdaf #2 geçmiş olsun
B bebekkalp Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2021 6 0 36 31 18 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdaf #3 asdaf .!.: Merhabalar izmir cıgli eğitim arastırma hastNesınde amniyosentez işlemım olacak. Surecı yasayan bırılerı var mı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun bende bugün bu işlemi geçirdim
asdaf .!.: Merhabalar izmir cıgli eğitim arastırma hastNesınde amniyosentez işlemım olacak. Surecı yasayan bırılerı var mı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun bende bugün bu işlemi geçirdim
asdaf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Nisan 2025 265 275 18 24 18 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asdaf #4 bebekkalp .!.: Geçmiş olsun bende bugün bu işlemi geçirdim Genişletmek için tıkla... İşlem surecinizi detaylı anlatır mısınız rica etsem birde hangı hastanede yaptırdınız acaba ve yaptırma nedenınız neydı
bebekkalp .!.: Geçmiş olsun bende bugün bu işlemi geçirdim Genişletmek için tıkla... İşlem surecinizi detaylı anlatır mısınız rica etsem birde hangı hastanede yaptırdınız acaba ve yaptırma nedenınız neydı