Amniyosentez sonucu kac günde cıkıyor

Aminnnn insallahh 🤲🙏siz nerde yaptırmiştınız acaba. Benim 1 ay olmasına bir kaç gün kaldı henüz ön sonucum bile cıkmadı bekliyorum. 20. Gün genetige gidip sonucumu sordum hala cıkmamiş. 2-3 aydan bahsedenince şaşırdım kaldım. Perinatoloji 1-1 buçuk aydan cıkar demişti öyle bilgilendirme yapıldı bana dedim. Onlar bizim işi bilmiyorlar dediler.
2 3 ay çok uzun bir süre :( İzmir de yaptırmıştım ben ara ara arayıp bilgi almıştım genetik bölümünü çıktı deyince telefonda bilgi vermedi gittim ön sonucu almıştım belki çıktı sonuç ama sisteme giriyorlar ya ondan gecikmiştir. kesin sonuç için beklerken sıra çıkmamış giriyoruz biraz bekleyin dedi sistem yavaş 1 saat beklettikten sonra çıktı diye çağırım raporları vermişlerdi

Ben çapada yaptırdım tam bi ayda cıktı sayılır sonucum biz hiç gitmedik sormaya bizi hep arayıp bilgilendirdiler belki yogunluktan dolayıdırda bilmiyorum yani 3 ay cok uzun süreç değilmi siz wes cnv falan yaptırdınızmı
Yok yaptırmadım. Detaylı ultrasyonda görüldü böbreklerde genişleme felan öyle yaptık amniyosentezi

2 3 ay çok uzun bir süre :( İzmir de yaptırmıştım ben ara ara arayıp bilgi almıştım genetik bölümünü çıktı deyince telefonda bilgi vermedi gittim ön sonucu almıştım belki çıktı sonuç ama sisteme giriyorlar ya ondan gecikmiştir. kesin sonuç için beklerken sıra çıkmamış giriyoruz biraz bekleyin dedi sistem yavaş 1 saat beklettikten sonra çıktı diye çağırım raporları vermişlerdi
Ben çam sakura da yaptırdım bir kaç defa aradım zahmet edip telefonlara bakmıyorlar bile ki kalmış ki bizleri arayıp bilgi versinler. 😔😒

Yok yaptırmadım. Detaylı ultrasyonda görüldü böbreklerde genişleme felan öyle yaptık amniyosentezi
He yok buda zaten amniyosentez gibi bir test anneyle babadan kan alınıyor birde alınan sıvıdan kültür üretilip 3 bir degerlendiriliyor neyden kaynaklı oldugunu anlamak için size doktor sadece amniyosentez önermistir o zaman insallah allah güzel haberler almayı nasip etsin 🤲🏻

Aminn cok şükür. Rabbim sonuc bekleyen tüm hamişlerin yüzünü güldürsün insallah. Siz kac haftalıksınız doğumunun hangi aya denk geliyor
Amin inşallah 🤲🏻🌸 30+2 olduk sezeryan olcam tarih daha belli değil ama doktorum 15 gün önce alıyoruz dedi temmuz ortası olcak allah izin verirse siz

Bende 27+4 oldum aramızda 3 hafta varmiş Rabbım saglıkla kavuştursun bebişlerimize.🤲🌼 Hangi hastanede dogum yapacaksınız
Amin 🤲🏻🌸 ben mercan hastanesinde allah izin verirse özel evime cok yakın doktorumda tanıdık güveniyorum kendisine insallah hayırla bakalım siz hangi hastanede düşünüyorsunuz

Amin 🤲🏻🌸 ben mercan hastanesinde allah izin verirse özel evime cok yakın doktorumda tanıdık güveniyorum kendisine insallah hayırla bakalım siz hangi hastanede düşünüyorsunuz
Anladım Ben burda gurbetteyim doğum icin memlekete gidecem bnde özel hastane fiyatlarını araştırıyorum da baya pahalılaşmiş. Size ne fiyat verdiler

Anladım Ben burda gurbetteyim doğum icin memlekete gidecem bnde özel hastane fiyatlarını araştırıyorum da baya pahalılaşmiş. Size ne fiyat verdiler
Benim özel saglık sigortam var o karşılıyor canım ama doktor ayrı bir ücret istermi emin degilim henüz konusmadım onu

Merhaba izmirde hangı hastanrde yaptırdınız bende 25 şnde amnıyosentez yaptırcam

Merhaba izmirde hangı hastanrde yaptırdınız bende 25 şnde amnıyosentez yaptırcam
eski şifa hastanesi yein brnovada tepecik yaptırdım emine hanım da sonuçlar ama Yeşilyurt devlet hastanesine gidiyor orda genetik bölümünden randevu aldım 15 gün sonra ilk sonuç çıkıyor

inşallah hayırlı haberler alırsınız

Merhaba yardımcı olursanız cok sevinirim. 15 Nisan çam sakura da amniyosentez oldum bugün tam 3 hafta oldu ön sonucum bile çıkmadı daha. Devlet hastanelerinde yaptırıp kac günde sonucunuz cıktı bu konuda yardımcı olur musun lütfen
Bende bu işlemi geçirdim ve sonuç bekliyorum hayırlısıyla daha sonrasında her hangi bir yan etkiniz oldu mu kasılma ağrı vs

Back
X