- 19 Mart 2011
- 468
- 335
- 158
herekese merhaba benim ikili testim normal çıktı, ama üçlü testte 1/158 risk çıktı, birkaç doktora gösterdim keşke üçlü test yaptırmasaydınız, ikili test daha güvenilir dediler, hatta bir doktor kendi çocuğunda ikili test sonucu normal çıkınca üçlü test yaptırmadığını söyledi, ama ben yaptırdım ne yazıkki şimdi de kesin sonucun amniyosentezle belli olacağını söylüyorlar. ama amniyosentezi iyi bir doktor yapmayınca risliymiş, test sonucunu dün öğrendim, hemen izmir dokuz eylül hastanesine gittim ama amniyosentez için gün alamadım, pazartesi izmr ege doğumevi eğitim ve araştırma hastanesine gidicem orada da gün vermezlerse diye korkuyorum. benim sorum ege doğumevi eğitim araştırma hastanesinde amniyosentez yaptıran oldumu, güvenilir yapıyolarmı, sonrasında sıkıntı yaşayan oldumu, aynı gün bana bu testi yaparlarmı, eğer orada yaptıramazsam bana izmirde amniyosentez yapacak güvenilir bir yer ve doktor önerebilirmisiniz,benim acilen yaptırmam gerek çünkü 17. hafta 2 günlüğüm. yardımlarınızı bekliyorum