Ne amacla yapilacak amniyosentez? Ikili test mi riskli cikti?Arkadaslar hamilelikte amniyosentez yaptiran var mi ? Her hamilelikte yapilmasi gerekiyor mu ? Bir arkadasim anlatti da korktum acikcasi
Hayır her hamilelikte yapılmıyorArkadaslar hamilelikte amniyosentez yaptiran var mi ? Her hamilelikte yapilmasi gerekiyor mu ? Bir arkadasim anlatti da korktum acikcasi
Arkadaslar hamilelikte amniyosentez yaptiran var mi ? Her hamilelikte yapilmasi gerekiyor mu ? Bir arkadasim anlatti da korktum acikcasi
daha sakin yazabilirsiniz!!Merak ettim onun icin sordum bana yapilacak demedim zaten. Bu konuda hakkinda hicbi fikrim yok cunku. Sormak ogrenmek istiyorum hepsi bu
Cok tesekkur ederim ☺evet etrafımda amniyosentez yaptıran var, en yakınım hem de... annem yaptırdı. ama 35 yaş sütü gebelikti ve ikiz gebelikti ve doktor bebeklerin ikisi de engelli olacak dediği için yaptırdı. kardeşlerim şuan 17 yaşındalar ve hiç bir engelleri yok, sağlıklılar da çok şükür.
hayır her hamilelikte yapılması gerekmiyor. hatta ben yapılması gerek dense bile yaptırmazdım açıkçası. riskli bişey çünkü o da.
ve o arkadaşınıza "ben hamilelik sürecimde olumsuz şeyler duymak istemiyorum canım, dilini tutamayacaksan ben doğum yapana kadar görüşmeyelim" demenizi tavsiye ederim.
bana da eşimin yengesi kendi korkunç sezeryan hikayesini anlatmıştı da üç gece kabuslarla ağlayarak uyanmıştım.
ne meraklı bu insanlar felaket tellallığı yapmaya...
rica ederim, sağlıklı bi hamilelik süreci ve su gibi akan bi doğum nasib etsin RabbimCok tesekkur ederim ☺
+1 Canim. Ben cocuk dogduktan sonra soyledim insanlara. Cok rahat oluyor. Hamile oldugumu anlayanlara da asla cinsiyetini veya kacinci haftada oldugunu soylemedim. Fazla yorum yapamiyorlar yuz bulamadiklari icin. Amniyosentez riski yuksek ve yuzde yuz tutarliligi olmayan bir test. Cok mecbur olmadikca yaptirilmaz.evet etrafımda amniyosentez yaptıran var, en yakınım hem de... annem yaptırdı. ama 35 yaş sütü gebelikti ve ikiz gebelikti ve doktor bebeklerin ikisi de engelli olacak dediği için yaptırdı. kardeşlerim şuan 17 yaşındalar ve hiç bir engelleri yok, sağlıklılar da çok şükür.
hayır her hamilelikte yapılması gerekmiyor. hatta ben yapılması gerek dense bile yaptırmazdım açıkçası. riskli bişey çünkü o da.
ve o arkadaşınıza "ben hamilelik sürecimde olumsuz şeyler duymak istemiyorum canım, dilini tutamayacaksan ben doğum yapana kadar görüşmeyelim" demenizi tavsiye ederim.
bana da eşimin yengesi kendi korkunç sezeryan hikayesini anlatmıştı da üç gece kabuslarla ağlayarak uyanmıştım.
ne meraklı bu insanlar felaket tellallığı yapmaya...
Merhaba, arkadaşım 37 yaşında ve kanda dna veya amniyosentez yapitiracak. Harmony' de çıkan sonuçlar %99 sağlıklı ya da sağlıksız şeklinde olmuyor mu? Düşük dediginiz oran nedir?Ben de Nıfty testin benzeri genişletilmiş Harmony testi yaptırdım.Kan örneği ,ABD ye gönderildi ve sonuç düşük riskli çıktı.
Fakat yine de Amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum.
Çünkü yaş riskim var ,37 yaşındayım.
Yarın perinatolog'la ayrıntılı ultrason randevum vardı.Doktor ile konuşup konuyu netleştireceğim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhaba ,pardon hatalı yazmışım.Merhaba, arkadaşım 37 yaşında ve kanda dna veya amniyosentez yapitiracak. Harmony' de çıkan sonuçlar %99 sağlıklı ya da sağlıksız şeklinde olmuyor mu? Düşük dediginiz oran nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?