Amniyotik bant durumunu yaşayanlar

ayse0632

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
32
2
6
45
18+4günlük hamileyim ve bugün amniyotik bant görüldü kesede risklide olabilir normalde olabilir denildi 3.5 cm genisliginde konyada bir doktor ameliyatini yapmış bunun bilgisi olan arladaslardan yorum bekliyorum lütfen

Merhaba bende 30 haftalık gebeyim amniyotik bant varmış. Konya da ki doktora gittiniz mi. Inşallah bebeginiz sağlıkla doğmuştur

Merhaba bende 30 haftalık gebeyim amniyotik bant varmış. Konya da ki doktora gittiniz mi. Inşallah bebeginiz sağlıkla doğmuştur
Çok şükür bebegim saglikli doğdu gebeligimi zindan ettiler diyebilirim down sendromu 50 1 cikti ardindan amniyotik bant olayi bebegim onu ayaklariyla rahme yapistirdi tehlikesiz olanmisti benimki gelisim 35 haftada kalinca erken aldi doktor 2 kilo dogdu suanda 5 kilo Allah kolaylik versin kafana takma inanki uzuldugunle kalırsın

Çok şükür bebegim saglikli doğdu gebeligimi zindan ettiler diyebilirim down sendromu 50 1 cikti ardindan amniyotik bant olayi bebegim onu ayaklariyla rahme yapistirdi tehlikesiz olanmisti benimki gelisim 35 haftada kalinca erken aldi doktor 2 kilo dogdu suanda 5 kilo Allah kolaylik versin kafana takma inanki uzuldugunle kalırsın
Cevabınız için teşekkür ederim.bu hafta öğrendim ki bende olan amniyotik bant değilmiş. Kan pirtilari birikmiş tümör e dönüşmüş. Bu cuma 31 hafta da erken doğum yaptım. Bebeğim küvözde dua edin rabbim bebeğimi bana bagislasin

Cevabınız için teşekkür ederim.bu hafta öğrendim ki bende olan amniyotik bant değilmiş. Kan pirtilari birikmiş tümör e dönüşmüş. Bu cuma 31 hafta da erken doğum yaptım. Bebeğim küvözde dua edin rabbim bebeğimi bana bagislasin
Amin canım inş sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu zor bir süreç bana hep sabret geçecek derlerdi o an anlamsız gelsede geçiyor zamanla herşey düzene giriyor senin yavrunda iyi olacak kucağına alıp gideceksin biraz zamana ihtiyaci var anlaşılan kilosu ciğer gelisimi önemli bana ciğer gelistirici igne yaptılar 2300 dogdu kuveze girmedi cok şükür

Ciğer geliştiici bana da yaptılar. Çok şükür bebeğim kendi kendine nefes alabiliyor. Beyin kanaması olmazsa Eğer sadece kilo almasını bekliyoruz. Iyi olacak inşallah

Back
X