Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok sasirdim çünkü günde En az 3 litre su ekstra yarım litre sıvı tüketen bi insanım su iç dedi doktor ona da söyledim ben zaten aşırı içiyorum diye önümüzdeki hafta tekrar gel bakalimm konuşalım dedi akıntı vs hiçbişey sormadı keşke soyleseydim benimde aklıma gelmedi 1 haftadır falan akıntı gibi değil de böyle islaklik var camasirimda hani sanki altına kacirmis gibi amniyon mu acabaOlumsuz düşünme bende de öyleydi oğlum cisini az yapıyormuş doppler falan baktirdik biz zaten sürekli takip eder drun sende sıvı kaçağın falan olmasın sürekli çamaşırını kontrol et fazladan ıslaklık varmı diye bol su iç benim oğlum 38. Haftada doğdu normal doğumla suyu çok fazlalasmayinca Dr doğumu başlattı suni sanciyla korkma sürekli kontrole git nst yede alır sürekli zaten bisey olmaz allahın izniyle
Bende önümüzdeki hafta tekrar gidicem hareketlerinde bi azalma farketmedim daha benimki hep çok sakin bi bebek çok az hareket ediyor başından beri :) gobegimin masallahi var çok büyüdü gibime geliyor benim canım senin vücudun ödem yapmıştır muhtemelen bacakların falan sismistir o yüzden gobegin küçük gibi geliyodur. Doktor da korkucak bişey yok idare eder bu su onu dedi ama internette hep olumsuz şeyler okuyunca korktum bende inşallah sağ salim dogururuzCanim geçen hafta banada öyle dedi yarin bidaha gidecem bikaç gündür hareketlerde az kısıtlı gibi korkacak bişey yok kontrol altında olman lazım bebeğin hareketlerine dikkat et azalır yada olmazsa tekrar git
canım birde ben göbeğimin küçüldüğünü düşünüyorum sende varmı öyle bisey
Ben zaten aşırı su tüketen bi insanım hatta ödem yaptım bu yüzden sırf :) bakalım biraz daha icicez artık tuz tutuyordur belkiBence bo su ic iyi gelirr diye duydum
Kucagina almana az kalmis ablaminda oldu sivisinda azalma simdi 4 aylik oglusu var :) dayan annesiBen zaten aşırı su tüketen bi insanım hatta ödem yaptım bu yüzden sırf :) bakalım biraz daha icicez artık tuz tutuyordur belki
Ayy ne mutlu :) ablanız da bi problem oldu mu peki kaçıncı haftada doğuma gittiKucagina almana az kalmis ablaminda oldu sivisinda azalma simdi 4 aylik oglusu var :) dayan annesi
Hicbisey olmadi cok rahat normal dogum yapti 37.5 haftada :) 2. Cocuguydu daha erken dogurdu ilkinden. Darisi sana insallah slmbalm :)Ayy ne mutlu :) ablanız da bi problem oldu mu peki kaçıncı haftada doğuma gitti
Ayy inşallah sanada canım :) sağlıkla büyüsün kucağına al inşallah :)Hicbisey olmadi cok rahat normal dogum yapti 37.5 haftada :) 2. Cocuguydu daha erken dogurdu ilkinden. Darisi sana insallah slmbalm :)
AminnnnAyy inşallah sanada canım :) sağlıkla büyüsün kucağına al inşallah :)
merhaba.2 gündür falan bendede var o ıslaklık ne dedi doktor bende gidicemde çarşamba günü gidicem.sana ne dediBen çok sasirdim çünkü günde En az 3 litre su ekstra yarım litre sıvı tüketen bi insanım su iç dedi doktor ona da söyledim ben zaten aşırı içiyorum diye önümüzdeki hafta tekrar gel bakalimm konuşalım dedi akıntı vs hiçbişey sormadı keşke soyleseydim benimde aklıma gelmedi 1 haftadır falan akıntı gibi değil de böyle islaklik var camasirimda hani sanki altına kacirmis gibi amniyon mu acaba