amniyotik sıvı

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
selam arkadaslarr :) bugün kontrolüm vardı hersey yolunda ama amniyon sivisinda biraz azalma varmis. Biraz azalmis ama endiselenicek kadar değil önümüzdeki hafta tekrar gel dedi doktor. Okuduklarim hep olumsuz acaba başına gelen varmı bana yardımcı olur musunuz :KK43:

Olumsuz düşünme bende de öyleydi oğlum cisini az yapıyormuş doppler falan baktirdik biz zaten sürekli takip eder drun sende sıvı kaçağın falan olmasın sürekli çamaşırını kontrol et fazladan ıslaklık varmı diye bol su iç benim oğlum 38. Haftada doğdu normal doğumla suyu çok fazlalasmayinca Dr doğumu başlattı suni sanciyla korkma sürekli kontrole git nst yede alır sürekli zaten bisey olmaz allahın izniyle

Canim geçen hafta banada öyle dedi yarin bidaha gidecem bikaç gündür hareketlerde az kısıtlı gibi korkacak bişey yok kontrol altında olman lazım bebeğin hareketlerine dikkat et azalır yada olmazsa tekrar git
canım birde ben göbeğimin küçüldüğünü düşünüyorum sende varmı öyle bisey

Olumsuz düşünme bende de öyleydi oğlum cisini az yapıyormuş doppler falan baktirdik biz zaten sürekli takip eder drun sende sıvı kaçağın falan olmasın sürekli çamaşırını kontrol et fazladan ıslaklık varmı diye bol su iç benim oğlum 38. Haftada doğdu normal doğumla suyu çok fazlalasmayinca Dr doğumu başlattı suni sanciyla korkma sürekli kontrole git nst yede alır sürekli zaten bisey olmaz allahın izniyle
Ben çok sasirdim çünkü günde En az 3 litre su ekstra yarım litre sıvı tüketen bi insanım su iç dedi doktor ona da söyledim ben zaten aşırı içiyorum diye :KK43: önümüzdeki hafta tekrar gel bakalimm konuşalım dedi akıntı vs hiçbişey sormadı keşke soyleseydim benimde aklıma gelmedi 1 haftadır falan akıntı gibi değil de böyle islaklik var camasirimda hani sanki altına kacirmis gibi amniyon mu acaba

Canim geçen hafta banada öyle dedi yarin bidaha gidecem bikaç gündür hareketlerde az kısıtlı gibi korkacak bişey yok kontrol altında olman lazım bebeğin hareketlerine dikkat et azalır yada olmazsa tekrar git
canım birde ben göbeğimin küçüldüğünü düşünüyorum sende varmı öyle bisey
Bende önümüzdeki hafta tekrar gidicem hareketlerinde bi azalma farketmedim daha benimki hep çok sakin bi bebek çok az hareket ediyor başından beri :) gobegimin masallahi var çok büyüdü gibime geliyor benim canım senin vücudun ödem yapmıştır muhtemelen bacakların falan sismistir o yüzden gobegin küçük gibi geliyodur. Doktor da korkucak bişey yok idare eder bu su onu dedi ama internette hep olumsuz şeyler okuyunca korktum bende :KK43: inşallah sağ salim dogururuz

Ben çok sasirdim çünkü günde En az 3 litre su ekstra yarım litre sıvı tüketen bi insanım su iç dedi doktor ona da söyledim ben zaten aşırı içiyorum diye :KK43: önümüzdeki hafta tekrar gel bakalimm konuşalım dedi akıntı vs hiçbişey sormadı keşke soyleseydim benimde aklıma gelmedi 1 haftadır falan akıntı gibi değil de böyle islaklik var camasirimda hani sanki altına kacirmis gibi amniyon mu acaba
merhaba.2 gündür falan bendede var o ıslaklık ne dedi doktor bende gidicemde çarşamba günü gidicem.sana ne dedi

X