• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amrh 09 ve 29 yaşındayım 3 kere tüpbebek yaptrdm 2 transfer ve 2 taransferim tuttu

defneb08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2025
1
0
1
29
arkadaşlar istanbul özel momart tüp bebek merkezine ablamın tavfsiye ile gittim amrh 09 fsh de düşük benim. Eşimin hiç bir sorunu yok tedavi yöntemleri pıcsı uygulaması yaptı ikimizede genetik yaptırdık hiç bir sorun yok
Havuzla yapıldı dondurlmuş emriyo yaptırdık zoladex ipnesi yaptı bana sonra yumurta toplama işlemi ilk olarak toplamada 4 adet oldu 1 tanesi boş 3 tane toplandı
bunun öncesinde tüpümde. Sıvı oluyordu doktorum antibiyotik tedavisi yaptı geçti bir süre transfer yaptıbana
ilk transferimde 2 tane koydular tutundu ama 5 haftalık oldum kese görmeye giderken sıvı gördüler sonra yavaş yavaş yacaş değerlerim düştü ve sağlıksız gebelik oldu 2ci transferimde biraz doktor hatası oldu 8 tane yumurta büyüttü geç topladı fazla toplamak için ama büyümediği için 4 tane toplaya bildi
2 tanesi çok olgunlaştı ve bölünme olmadı çöp oldu birtaneside bölünmemiş kaldı 1 o 6 gün emriyogenetik yolladık ki % 60 kusurlu oda çöp ilk toplanan emriyomu kıydu 3 haftalık düşük olmaya başladı durumum böyle napmalıyım

Back