Cilt Bakımı Ürünleri Amway'in cilt bakım ürünleri hakkında..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kestanesekeri1905

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
82
9
18
35
Amway'in cilt bakım ürünlerinden cildinde problem yarattığı gerekçesiyle şikayeti olan var mı hiç? Ben başlamayı düşünüyorum, bugüne kadar pek duymadım zaten çok pahalı olduğundan kullanan insana rastlamak da zor oluyor. Ben mecburen (artık hiçbir ürüne güvenemediğimden) başlayacağım. Amway satanlar ya da bilgisi olanlar amway para iade garantili değil mi? Bir de cilt testi yapıyormuş bunu kimler nerede yapıyor acaba her amway satan cilt analizi yapmıyordur herhalde?

amwayin cilt ürünleri oldukça güvenilir.ben kullanıyorum.Cilt danışmanları cilt analizi yaparak uygun ürünü öneriyorlar. Kesinlikle tavsiye edebilirim.Ben kendi ürünlerimi daha ucuza alabilmek için kendim üye oldum.Bu konuda size yardımcı olabilirim.
mail adresimden bana daha kolay ulaşabilirsiniz.
ozge.sahinolcay@hotmail.com

yıllarca akne lekelerinden yaka silkmiş olan ben artistry essentials dengeleyici seti kullanarak bu lekelerden kurtulmayı başarmış biriyim.hala kullanıyorum ve her geçen gün daha da güzelleştiğimi görüyorum.üstelik bu kremler uzun ömürlü.abartmıyorum 1 yıla bittiler.

Ben de Amway'in BeautyCycle serisini kullanıyorum. Özellikle gece ve gündüz kreminden memnun kaldım.
Ama kimyasal ürünler içermemeye bu kadar dikkat etmekle meşhur Amway'in temizleyici jel ve tonikte Sodium Laureth Sulfate- SLS içermesine şaşırdım kaldım. Sanırım o yüzden bir daha temizleyicilerini almam, ama dediğim gibi kremlerini beğenerek kullanıyorum.

Evet cilt analizi yapılıyor banada yaptılar beautycycle setinden gayet memnunum.Bende üye oldum :) Ürünlerden almak isteyenler olursa banada ulaşabilirsiniz.zeyneptasoz@yahoo.com.tr

Arkadaşlar amway leke aydınlatıcı kremini kullanan varmı ben koltuk altı kararması için kullanmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…