An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Batim 21 nisan. An itibari ile bata 10 gun kaldi. Gelin berbberaber aer bekleyelim ayni olanlar. aylar oncesi ayni baslikta konu acmistim ve cogu arkadas hamilelik haberi vermisti birbimize :) bu grupta da oylr olur belki yani insaALLAH

11.ay canım. Hic belirtim de yok.Senin var mı?
9. Ay benim olmazsa 10a gircez iste bende de yok belirti ama belirti icin cok erken bence yeni yumurtlamadan ciktik sayilir diyip kendimi avutuyorum

Ve son 9 gün heyyy kimse yok mu

Fundii sen misin canım?:)) Rahim filmi cektirmistin di mi? Sansın cok senin ins.

Fundii sen misin canım?:)) Rahim filmi cektirmistin di mi? Sansın cok senin ins.
Evtttt benimmmm fundi fundiii canim bnm sadece kullanici adimi degistirem dedim rahim filmi cektirdim o umutlandryor iste beni

Kızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?

Kızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?
Cnm sen kimyasal gebelik yasamıstın demı?

Rahimde perde vardı histeroskopi oldum ama hala sağlıklı bir gebeliğim olmadı malesef.yaklaşık 15aydır uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…