Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

24 temuz klomen ile çatlama oldu dpo 18 adet olmadım 7 ağustos kan negatif yumurtlamadan 14 gun sonra gebelik yoksa adet olnr DİE blyrm ama 18 gun oldu daha adet olmadım
Canım klomen bıraz dengeyı bozabılıyor bende 1 kere kullandım hayatımda ılk defa adetım laltı 1 hafta erken oldum

Canım klomen bıraz dengeyı bozabılıyor bende 1 kere kullandım hayatımda ılk defa adetım laltı 1 hafta erken oldum
Ben gecen ay 15 inde oldum zaten günüme var gecen aya göre 7 haziran olmuştum hanı düzensizliğim vardı zaten de yumurtlama olduğu için erken bekliyordum bende ama olmadım

Nasıl anlıcaksın canım ultrason ıle görmeden . Benım de yumurtam catlıyor ama kıstlerım var
Nisan ayında sağ kasık ağrım vardı gittim kist var ddi duphaston yazdı en son 24 temmuzda gittim zaten doktora klomen sonrası iyi çatlamış yumurtalıklar vs dedi yani

Ben gecen ay 15 inde oldum zaten günüme var gecen aya göre 7 haziran olmuştum hanı düzensizliğim vardı zaten de yumurtlama olduğu için erken bekliyordum bende ama olmadım
Daha günün gelmedı ıse sorun yapma . Hamklelık olsaydı çıkardı dıye düşünüyorum

Daha günün gelmedı ıse sorun yapma . Hamklelık olsaydı çıkardı dıye düşünüyorum
21 ocakta kürtaj sonrası regl tarihi 6 Mart 9 nisan kist farketim kitle hiseetim ağrıyla doktor duphaston yazdı kullandım 19 nisan oldum kist atıldı mayısta görmedim duphaston kullandım tekrar 7 haziran oldum temmuzun 10 u bekledim adet yok baktım ağrı sızı kist ağrısı gibi 2 saat surdu sonra geçti 15 temmuzda oldum 16 20 temuz klomen kullandım 24 temuz doktora gittim çatlama olduğunu söyledi söyledimde gecen ay böyle ağrı eşliği olduktan 1 hafta sonra oldum oda dedi kist oluşup kendi geçmiş olabilir dedi ve şuan bekliyorum hanç inşallah gecikme yaşamam düzene girmedi Bi turlu

Benimde on agustos ve ayni ayni zamanda evlilik yildonumum 🤗 son adet tarihim 18 temmuz.butun gunler degerlendirildi.ufak tefek belirtilerimde var.acaba tam ne zaman test yapsam cikar.sglikli guzel gebelikler diliyorum.cok sabirsizim ayni durumdaki kisilerle yani gunlerimiz bat vs. Ayni olanlarla beklemek dahada heyecanlii♥️
Benimde son adetim 18 temmuzda oldum bende bu.ay değerlendirdim belirti olarak ne yaşadınız bide test yaptınız mı bende yarın yapmayı düşünüyorum yarın 3 gün kalacak adetime

Benimde son adetim 18 temmuzda oldum bende bu.ay değerlendirdim belirti olarak ne yaşadınız bide test yaptınız mı bende yarın yapmayı düşünüyorum yarın 3 gün kalacak adetime
Benim de 18 Temmuz son adet ama beklenen adet tarihim bugündü benim sanırım döngünüz uzun sizin ama test yapsanız silik de olsa çıkar

Benim de 18 Temmuz son adet ama beklenen adet tarihim bugündü benim sanırım döngünüz uzun sizin ama test yapsanız silik de olsa çıkar
Evet ben 30 günde bir oluyorum en fazla bir iki gün erken veya geç oluyor yada tam gününde diğer hamileliğimde 3 gün kala silik di bunda da bekliyorum bakalım 3 gün kala yapayım dedim

İki gün önce kaset test yaptım ama negatif di o yüzden bekleyim dedim iki gün daha kasık ağrım var bide adet olacak gibi bel ağrısı ama normalde benim adet sancım adet olunca 2.gun basliyor

Benim son adet tarihim 15 temmuz .ben son gununden hesaplamisim ilk gunuymus halbuki hesaplanmasi gereken.belirliter akinti halsizlik uyku ve sol kasikta agri olarak yasiyorum ben

Benim son adet tarihim 15 temmuz .ben son gununden hesaplamisim ilk gunuymus halbuki hesaplanmasi gereken.belirliter akinti halsizlik uyku ve sol kasikta agri olarak yasiyorum ben
Test yaptinmi seninki çıkabilir çünkü adetine 2 gün var benim diğer hamilelikde 3 gün kala sılik ciktiydi

Test yaptinmi seninki çıkabilir çünkü adetine 2 gün var benim diğer hamilelikde 3 gün kala sılik ciktiydi
Aslinda adet gunum gecti cunku ben 18 gunde bir regl goruyordum buna gorede ayin5 ila 10 arasi olmam gerekiyordu.test yaptim cikti kan verdim 2120hcg ile oda cikti

Back
X