- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Nisaberatim
Bata 9 gun kaldi. Nihayet tek haneye dustuk. Rabbim gondersin bu ay insallah meleklerimizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benimBata 9 gun kaldi. Nihayet tek haneye dustuk. Rabbim gondersin bu ay insallah meleklerimizi.
Sabah kahvaltida yumurtadan midem bulandi. Belki de gec yattim ondandir. Bugun nasilsin canim?İnşallah canım benim
Aynı belirtiler devam ediyor canım. sadece dikkat ettiğim şey bugün için kokulara acayip hassasim.bi de dün gece yatsı namazını zor kıldım kasiklarimin ağrısından.bi saat kendime gelemedim.kist mı acaba bebek mı bilemiyorumSabah kahvaltida yumurtadan midem bulandi. Belki de gec yattim ondandir. Bugun nasilsin canim?
İnsAllah bebistir canim. Bende hapsurunca sol kasigim batiyo inceden. İnsallah gelmistir bebislerimiz. Bugun keyifsizim halsizim. Evet koku bende de dun oglanin okuluna gittim yolda butun kokular geldi burnuma kedi pisligi lagam cam agaci kokusu her kokuyu net aliyorum. İnsallah psikolojik degildir bebeklerimiz bizimledir.Aynı belirtiler devam ediyor canım. sadece dikkat ettiğim şey bugün için kokulara acayip hassasim.bi de dün gece yatsı namazını zor kıldım kasiklarimin ağrısından.bi saat kendime gelemedim.kist mı acaba bebek mı bilemiyorum![]()
İnşallah canım.İnsAllah bebistir canim. Bende hapsurunca sol kasigim batiyo inceden. İnsallah gelmistir bebislerimiz. Bugun keyifsizim halsizim. Evet koku bende de dun oglanin okuluna gittim yolda butun kokular geldi burnuma kedi pisligi lagam cam agaci kokusu her kokuyu net aliyorum. İnsallah psikolojik degildir bebeklerimiz bizimledir.
catlamak uzere onumzdeki 3 gunu kacirmayn bu gecede dahilBuda 12gunumundu
13 baktinmi canimcatlamak uzere onumzdeki 3 gunu kacirmayn bu gecede dahil
evet o daha bi kirmizi gibi.yumurta catlaynca siliklesr gunden gune sen onumdeki gunleri degerlendr.hayirlsii olur insallah canm13 baktinmi canim
Bu gecede deneyecek bakalimevet o daha bi kirmizi gibi.yumurta catlaynca siliklesr gunden gune sen onumdeki gunleri degerlendr.hayirlsii olur insallah canm
Bende gene belirti yokBen asırı bel ve kasık agrısı var pıskolojık degıl ya kıst var ya bebek canm
Valla canm bn kıstten suphelnyrm sankı cunku uykudan uyandıran bı ağrıBende gene belirti yokinsaALLAH bebeğin seninledir canim benim
Aksilik ya grip oldum çok korkuyorum arkadaşlar aşırı sirt ağrılarım var belirtilerini kestiremiyorum pek vücudum çok kırgın ilacta alamıyorum belki ne bebeğim benimle dir diye. Olsun da herşeye katlanirim çok az kaldı bata heyecanla bekliyorumValla canm bn kıstten suphelnyrm sankı cunku uykudan uyandıran bı ağrı
Suan halsiz yorgunum bı gorsen sımdıye ne ilaçlar içmiştim oooooAksilik ya grip oldum çok korkuyorum arkadaşlar aşırı sirt ağrılarım var belirtilerini kestiremiyorum pek vücudum çok kırgın ilacta alamıyorum belki ne bebeğim benimle dir diye. Olsun da herşeye katlanirim çok az kaldı bata heyecanla bekliyorum
Bendede astım var grip olunca bronslarimada iniyor ama yapcam bişey yok canimSuan halsiz yorgunum bı gorsen sımdıye ne ilaçlar içmiştim ooooo
Ama içemyrum suanda korkuyrm
Bnde grıp olcam galıba hmde bayagı agır
Allah şifa versın canmBendede astım var grip olunca bronslarimada iniyor ama yapcam bişey yok canim