An itibariyle Dr. emre ilhan'dan vazgeçtim önerilerinizi bekliyorum kızlar yardım !

begom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
130
2
46
İstanbul
Doktorumu çok sevmiştim gözüm kapalı girerim ameliyatına dedim çünkü bana çok güven vermişti gördüğüm kadarıylada başarılı bi doktor sorun şu ki ilk görüşmemizde emre bey 3 ağustosa tarih veriyorum burcu hanım dedi ve burcu hanım bana geri dönüş yapmadı 3 ağustosta aradım neden geri dönmediniz diye lütfen en kısa zamanda yarın olabilir yeni görüşme gününü bildirin rica ediyorum dedim ve gene ses seda yok sanki zorla yapın ameliyat dedim bu ne ya asistanların peşinden mi koşucam arayıp sürekli görüşme günü mü isticem gerçekten çok sinirlendim ve sanırım nazım çerkeş'e ameliyat olabilirim kızlar sizce nazım bey nasıl bana yardım edin lütfen...önerilerinize açığım şimdiden cevap veren herkese teşekkürler:)

Doktorumu çok sevmiştim gözüm kapalı girerim ameliyatına dedim çünkü bana çok güven vermişti gördüğüm kadarıylada başarılı bi doktor sorun şu ki ilk görüşmemizde emre bey 3 ağustosa tarih veriyorum burcu hanım dedi ve burcu hanım bana geri dönüş yapmadı 3 ağustosta aradım neden geri dönmediniz diye lütfen en kısa zamanda yarın olabilir yeni görüşme gününü bildirin rica ediyorum dedim ve gene ses seda yok sanki zorla yapın ameliyat dedim bu ne ya asistanların peşinden mi koşucam arayıp sürekli görüşme günü mü isticem gerçekten çok sinirlendim ve sanırım nazım çerkeş'e ameliyat olabilirim kızlar sizce nazım bey nasıl bana yardım edin lütfen...önerilerinize açığım şimdiden cevap veren herkese teşekkürler:)

eğer istanbuldaysan necdet özçelik var benim arkadaşımın babası bildiğim kadarıyla bütün hastaları memnun ameliyatından bir araştır en azından fikir edin güvenilir bir doktordur.

eğer istanbuldaysan necdet özçelik var benim arkadaşımın babası bildiğim kadarıyla bütün hastaları memnun ameliyatından bir araştır en azından fikir edin güvenilir bir doktordur.

teşekkür ederim :)peki örnekleri var mı yaptığı burunlar ile ilgili paylaşabileceğin ya da bulabileceğim ?

teşekkür ederim :)peki örnekleri var mı yaptığı burunlar ile ilgili paylaşabileceğin ya da bulabileceğim ?

malesef yok medipol de kulak burun boğaz doktoru çok tecrübeli arkadaşımla paylaşımlarımızdan ötürü tavsiye ediyorum ameliyat ettiği insanlar sürekli memnuniyet bildiriyormuş ve hiç ameliyat sonrası şişkinlik olmuyormuş

haklısın canım da Emre beyin beyin haberi yoktur bile. duysa çok üzülür eminim. çok hastası var yoğunluktan atlamış olabilir burcu hanım. tabi yine de asistanlarının buna dikkat etmesi gerekiyor. araştırma sürecini biliyorum.en zor aşama.güvendiğin bir doktora ameliyat olman daha doğru olur sanırım:16:

muhammet dilberin yaptığı burunları incelemediysen kesinlikle bak derim, hem önden hem yandan çok iyi sonuçlar çıkarıyo bence.. bende emre ilhana karar vermiştim vazgeçtim hem verdikleri tarihin geç olmasından hem de daha çok araştırınca muhammet beyin tarzı daha çok hoşuma gitti. gelecek ay ameliyatımı olucam inşallah..

Sözünü ettiğiniz hekimi bilmiyorum. Şüphesiz o da çok iyi bir hekimdir. (İnsanlar eğitimdi uzmanlıkdı derken bu işe yıllarını veriyorlar ve kimse kolay doktor olmuyor. Üstelik hiçbir hekim hastası mutsuz olsun istemez diye düşünüyorum)
Bana sorarsanız; eğer İstanbuldaysanız Prof. Dr. Ethem Güneren'i tavsiye ediyorum. Benim burun ameliyatımı o yaptı. Hem insan hem de doktor olarak çok iyi birisi. Başka bir nedenle gittiğim diğer estetik hekimler bile ameliyatımın çok başarılı olduğunu söylediler.

İlginç normalde böyle bi şey olmaz sana denk geldi sanırım canım Asistanları yerine Emre beye ulaş bence cepten ara yada mail at. Ameliyat sonrası çok mutlu olacağını bildiğim için senin adına üzüldüm gerçekten ama halledilemeyecek bi şey de değil Emre beyin haberi bile yoktur bu durumdan

Merhaba arkadasım ben ilk defa asistan ile ilgili sorun duydum
Aslında çok iyiler ve hemen yardım ediyorlar ben istendiğimde çok gec tarih verdiler ama araya iptal olursa yazarız dediler
Öylede oldu istediğim tarihte verdiler sagolsunlar
Mutlaka bi terslik oldu yoksa hastalara mutlaka veriyorlar tarih ve onlar seni arıyorlar mutlaka
Beni arayıp tarih verdiklerinde çok mutlu olmuştum :)

Emre hocamda oldum ameliyat çokkkkk memnunum
İnsalllah sende olursun ve mutlaka ol bence
Simdi benim 6. Ayım ve artık tamamen oturmuş duruyor
Burnumu gören çok seviyor senbi daha düşün derim :)

Hayatinda verebilecegin en dogru karar. Allah´in sevdigi kulumussun. Bunu senin yazdiklarin icin degil, yakinimin yasadiklari, benimde sahit oldugum seyler icin söylüyorum. Umarim iyi bi doktorda karar kilarsin ve bu sefer kararindan dönmeni gerektirecek birsey olmaz.

Canım böyle bir sebepten ötürü doktorundan vazgeçmek ne kadar doğru olur. Bak ben 2. Ameliyatimi olacagim. Belki 1. Ameliyatta emre beyi bulmus olsaydım ayni ameliyat sürecini yeni baştan yaşamak zorunda kalmayacaktim
O yuzden iyi dusun derim. Emre bey kadar icine sinen baska bir doktor varsa tabi ona olabilirsin. Ama yoksa ve sadece bu sebepten dolayi vazgeciyorsan pisman olabilirsin. .gec olsun guc olmasin sen asistanlarla bi daha gorus bu yanlışlığı duzeltsinler..

Hayatinda verebilecegin en dogru karar. Allah´in sevdigi kulumussun. Bunu senin yazdiklarin icin degil, yakinimin yasadiklari, benimde sahit oldugum seyler icin söylüyorum. Umarim iyi bi doktorda karar kilarsin ve bu sefer kararindan dönmeni gerektirecek birsey olmaz.

neye şahit oldunuz çok merak ettim :) yıllardır tanırım emre beyi ameliyat oldum bir çok yakınım ameliyat oldu hiç bir sorun yaşamadık kimseden de duymadım çok ilginç yakınınız neler yaşadı acaba biz de bilelim:)

muhammet dilberin yaptığı burunları incelemediysen kesinlikle bak derim, hem önden hem yandan çok iyi sonuçlar çıkarıyo bence.. bende emre ilhana karar vermiştim vazgeçtim hem verdikleri tarihin geç olmasından hem de daha çok araştırınca muhammet beyin tarzı daha çok hoşuma gitti. gelecek ay ameliyatımı olucam inşallah..

counsel aslına bakarsan bnde muhabbet beyın tarzını begenıyorumm amelıyt olduktan sonra senınle sık sık goruselım olurmu :) senden almam gerken bılgıler olucak :) arkdaslık ıstegıde gonderdınm canım kabul edersensevınırım

neye şahit oldunuz çok merak ettim :) yıllardır tanırım emre beyi ameliyat oldum bir çok yakınım ameliyat oldu hiç bir sorun yaşamadık kimseden de duymadım çok ilginç yakınınız neler yaşadı acaba biz de bilelim:)

ne mutlu size :) darisi baskalarinin basina.

Evet arkadaşlar sorunu giderdik çok şükür 17 ağustosa gün verdiler ben de gittim gerçekten doktorum çok ilgili bir insan daha önce ben bir doktor ile görüşmüştüm bana 2 dakika sürmedi inanın bir burun tasarımı yaptı işte bunu yapıcam dedi .Bir bana sorsana acaba ben böyle mi istiyorum netice de o burun bana ait çok ilgisizdi tamamen vazgeçmiştim ondan ve çok şükür ki Emre bey çok ilgilendi gerçekten sağ olsun bir yarım saat uğraştık kendisi de önerilerde bulundu genelde de bana sordu nasıl olsun diye .Ve güzel bir tasarım oldu şimdiden içime sindi diyebilirim inşallah sonu da güzel olur en önemlisi de tavsiyeleri o kadar içtendi ki onun söylediklerini harfiyen içimden geçirdim diyebilirim .Sizi en az sizin kadar anlayabiliyor en güzeli de bu bence ameliyat olacaklara tavsiyem şu ki doktorunuzu iyice araştırın size 2 dakika da yapılan tasarımların size dayatılmasına izin vermeyin ...Tasarımdan çok memnun kaldım meraklısına tavsiye ederim eminim memnun kalıcaksınız :)

Back
X