Süper!!!!a.s.
Rep borcum olsun...
Bilirim bu şiiri..
O kadar mutluyum ki şükürler olsun Rabbime..
Artık biliyorum her anımın kıymetini..
Beni üzen hiç kimseyi barındırmıyorum yanımda:umursamaz:
Ben sizin bu yönünüze hayranım zaten :) Konu açılmışken belirtmeden geçmeyeyim dedim.. a.s.
Bu şiiri çok severim...
ellerine sağlık canım...
Anı yaşamaya karar verdiğimiz an'a kadar,
zaten hep keşke demiyormuyuz...?
şahsen ben aynen öyle yapıyorum...
anı yaşadığım zamanlar da oluyor,firenlediğim zamanlar da...
keşke yapsaydım dediğim zamanlar da,
işte onun için,artık keşke dememeye çalışıyorum,
hayat çok kısa,gerçekten her anımızın değerini bilmeliyiz,
kendimizi kısıtlamamalıyız,içimizden ne geliyorsa yapmalıyız,
ben içimden geliyorsa yaparım ve
kimse umrumda olmaz,içimize bastırılmışlarımız yeterince var zaten...
bak daha dün gibi "" 18 yaşıma bir gelsem diyordum""
bunu diyeli 19 yıl olmuş...
sevgiler...
Harikasın Aroracım...
Bense, eskiden daha anı yaşamak heveslisi iken, zamanla daha plancı bir insan oldum...
Belki bende süreç biraz tersine işliyor...
Yanlışlarımın üstüne gidiyorum, 1 yanlış yaparsam, hemen 2 doğru yapayım ki fark kapansın diye düşünür oldum...
Bu tempo da beni yoruyor tabii...
Zaman zaman eski halimi özlemiyor değilim ama bazen gene ortaya çıkıveriyor zaten, ben bile şaşırıyorum...
Aynen Songül Ablacım;
Ben de ergenlik dönemimde hep aynı cümleyi kurardım.. 18'ime bir geleyim...
Şimdi 23 yaşındayım.. Nereye gitti o yıllar.. Ne oldu? Ne yaşadım, ne kattım kendime?
Üniversite sınavı için harcanmış ergenlik yılları, üniversite bitirmek için harcanmış gençlik yılları.. Henüz yolun başındayım belki ama önümdeki seneleri kariyer hırsıyla, başarılı olmak adına heba etmek en çok korktuğum şey..
Hayatı önüme geldiği gibi yaşamak istiyorum aslında.. 10 dk sonrasını ya da ertesi günü veya 10 sene sonrasını değil, şu anı düşünerek yaşamak istiyorum.. Ama bir şeyler hep önüne geçiyor bunun..
Umarım "yaşamak" için çok geç kalmam... fisfisfis
O zaman bu da günün sözü olsun :))
Insanlarin çogu kaybetmekten korktugu için, sevmekten korkuyor.
Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layik görmedigi için. Düsünmekten korkuyor, sorumluluk getirecegi için. Konusmaktan korkuyor, elestirilmekten korktugu için. Duygularini ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktugu için. Yaslanmaktan korkuyor, gençliginin kiymetini bilmedigi için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birsey vermedigi için. Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmedigi için.
* W.SHAKESPEARE
Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layik görmedigi için. Düsünmekten korkuyor, sorumluluk getirecegi için. Konusmaktan korkuyor, elestirilmekten korktugu için. Duygularini ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktugu için. Yaslanmaktan korkuyor, gençliginin kiymetini bilmedigi için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birsey vermedigi için. Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmedigi için.
* W.SHAKESPEARE
* W.SHAKESPEARE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?