Ana baba dedik güvendik..

Üzülme borç biter bir gün en tatlı anlarının tadını çıkar :) en azından bundan sonra kime güvenip kime güvenmeyeceğini biliyorsun bebişin ve eşinle güzel günler dilerim

Bu arada 4 eltiyiz biz ortak denen işte eşim 13 yaşından beri çalışıyordu nerdeyse 20 yıllık emeği vardı orda diğer abileride çalışıyordu ama eşim kadar kimse fedakarca çalışmamıştır 2 eltime iş yerinden ev alındı biri 20 yıldır diğeri 14 yıldır evde oturuyor diger eltim ve ben kiradayız yıllardır onun eşi biraz sorumsuz çoğu zaman kiralarini veremeyip toplu olarak kiralarini kayinpederimin ödediğini duyduk biz bu zamana kadar en ufak faydalarını görmedik zararlarından başka eşim 4 yıl önce ceketini alıp çıktı iş yerinden hiç bir hakkını almadan sonra işyerini kapattılar bizde böyle kalakaldık üstümüzde bize ait olmayan borçlarla
Eşin şu an çalışıyorsa borçlar yavaş yavaş ödenir
Ben olsam aradıklarında geçinemiyoruz borcumuz var bebeğim kıyafetsiz kaldı diye sürekli söylenirim
Gider takılarımı isterdim

Eşinin o işten ayrılması iyi olmuş tüm ömrünüz başkasının borçlarını ödemekle geçerdi

Evet hanımlar ana baba dedik güvendik başımıza türlü işler açtılar.
Kısaca anlatmam gerekirse 14 yıllık evliyiz ve şuan 3. Tup bebek denememde kavustugumuz bebegimizi taşıyorum Karnimda hep bunun hayalini kurmuştuk çok şükür oldu.Onca yıldan sonra kavustugum bebegime ağız tadıyla maddi anlamla istediğim hiç birseyi yapamıyoruz oysa ne hayallerimiz vardı.
Eşimin ailesinin başımıza açtığı borçlar yüzünden altınlarımıza takılarımıza el koymalarindan onca maddi sıkıntılar içinde hastane hastane gezerken kimseden maddi manevi destek gormeyisimizden nerden tutsam elimde kaliyorlar eşimin üstüne birsuru borç bıraktılar ödemeye uğraşmıyorlar aldığımız maaş hep tedavimiz icin cektigimiz kredilere gidiyor çok büyük sıkıntıdayız halbuki biz kredi ile degil şimdi kenarda duran ziynetlerimizle yaptirabilirdik tedavilerimizi en azindan borcumuz olmazdı eşimin maaşı ile çok rahat gecinebilerdik ama maalesef suan bebeğimin zorunlu ihtiyaclarini bile borç ile taksit ile alabiliyorum neden
kimin yüzünden anne babamız yüzünden.. suçlu kim biz..
suçumuz ne?
annemiz babamız diyip güvenmek..
off kusura bakmayın kısa dedim uzattım​
Bu aralar hamilelik hormonlarıminda etkisiyle bu konulari fazlaca düşünmeye başladım. Anlatmasam çatlicam artık 😔
tek tesellimiz eşimin ve benim tek duamız kabul oldu 🤲 çok şükür bin şükür 🤲
Sizce ben ne yapmalıyım???
Bebeğinizin cinsiyeti ne? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Guzel dilekleriniz icin cok tesekur ederim kızlar bugün daha iyiyim daha pozitifim biz hayatim8zda en çok istediğiniz şeyi yaşıyoruz şuan çok sıkıntılar atlattık eşimle birlikte 14 yıl dile kolay hayal kırıklıkları gözyaşları gereksiz tedaviler ilaclar bir çok sıkıntı çektik sonunda Allahım bu günleri nasip etti çok şükür geçecek bu günler Rabbim sağlık versin yeter büyük bir ders oldu bizim için artık kimseye güvenmek yok ana baba bunu yaptıktan sonra herkes ne yapmaz ki.
Herkese tekrar tesekur ederim hepimizin işi gücü rast gitsin insallah🤲

Back
X