ANA DÜŞKÜNLÜĞÜ

Biraz abartmışsınız,normal anne evlat sevgisini " ana düşkünü" diye etiketlemişsiniz.Kadın huzurunuzu bozmuyor,iftira atmıyor,oğlunu doldurup doldurup üstünüze salmıyor,her işinize çomak sokmuyorsa bu kadar dert etmeniz ,gıcık olmanız hastalıklı bir yaklaşım
Yahu hemende hastalıklı oldum. Adam küçükte olsa yalan söylüyor ve sürekli annemi ara sor anneme git yok annemin anneler gününü kutlamadın ( kutladım tabiki) yok bilmem ne gerçekten eh! Ama

Yahu hemende hastalıklı oldum. Adam küçükte olsa yalan söylüyor ve sürekli annemi ara sor anneme git yok annemin anneler gününü kutlamadın ( kutladım tabiki) yok bilmem ne gerçekten eh! Ama
Aranızı iyi tutmaya çalışıyor. Yalan katmasa daha iyi tabii. Ama söylediği yalan da fitne sokmalık değil ki. Zaten kayınaile ile aranızı bulmak eşinizin görevi.

Benim anlamadığım neden eşinizin annesiyle aranızı iyi tutmaya çalışmasına kızıyorsunuz ki ? O onun annesi ona saygı da duyacak sevecek de elbette. Aradaki dengeyi sağlayacak. Bunun için uğraş veriyorsa bunun için mutlu olun. Annesinin size karşı herhangi bir kötülüğü yoksa ne güzel muhabbetimiz için uğraşıyor diye sevinin aksine.

Back
X