ana hakkı ana hakkı evlat hakkı nerde?

yanlissam duzelt konu sahibi
diyorlar ya neden gidiyorsun meraklimisin hakaret isitmeye mazosistmisin diye

insan sevgi gormedigi en yakinina yaranma istegi tasir yapilan hatalari affetmeyede hazirdir
normal bir anne-kiz iliskisi yasamak adina birazcik sevgi gormek adina bir umitle gidiyor
ama sonuc hep ayni ve ilk defa yasamis gibi herseferinde hayalkiriligi yasiyor insan

ama arkadaslar hakli sonucta kendini koparmalisin vazgecmelisin annenden yapacak bir sey yok
herserefinde kabuk baglamamis yarana dokunup desip kanatacaktir cunku o oyledir ve degismeyecektir bu saaten sonra!

ne yapiyim iki ay sap gibi diyorsun ya yap bir seyler sikintidan patlasandaa yap iste bir seyler
gonullu olarak calis bir yerlerde gez bol bol tek basina tek tabanca olsanda en azidan bir yerleri kesfedecesin
orda kalip uzullup kahrolacagina en azindan bir yerleri gorup ogrenirsin aglayacaksanda agla
sikintidan patladiginda patla ama G I T M E yardimda etme !

beddua edecek hakaret edecek yardim etmedigin zaman maddi anlamda hemen etkilenip pes etme
kararli ve dik dur kapat telefonu yuzune beni rahatsiz etme boyle devam edeceksen de!
bana layik gorduklerini hak etmiyorum devam edeceksen arama bir daha beni de !
ders vermek istiyorsan biraz silkelemek istiyorsan rest cekeceksin KACAN KOVALANIR
sen ona rest cektiginde senden haber ve yardim alamadiginda oturup dusunecektir iyice kudurduktan sonra
sucu sana attiktan sonra baktiki sen ayni karardasin anlayacaktir yanlisini

o guzel meslegini icraat edebilmen icin saglikli olman lazim bu yuzden ananda olsa seni yipratmasina izin verme!
çok teşkkür edrim değerli yorumun için.sadece değişsin istiyorum sadece değişsin ve bana değer versin beni sevsin bana kızım desin küçükken ona yalvarırıdım "anne bana kızım de" diye...

çok teşkkür edrim değerli yorumun için.sadece değişsin istiyorum sadece değişsin ve bana değer versin beni sevsin bana kızım desin küçükken ona yalvarırıdım "anne bana kızım de" diye...

Annen bu yönde en ufak bir adım atmıyor ise senin yapabileceğin pek birşey yok neyazıkki.
Çoğunluk gibi ben de annenden uzaklaşmanın hayırlı olacağını düşündüm.
Çünkü bu şekilde kendine çok zarar veriyorsun,psikolojin alt üst olmuş.
Acı da olsa bir müddet uzak durabilmeyi başarmalısın,bir süreliğine de olsa vazgeçmelisin bence artık.
Zaman ne getirir bilinmez,ama olmazı oldurmaya çalışmanın luzumu yok.
Anne bu tabi.Duygsal olarak aldığın yaraları tahmin edebiliyorum ama canım senin elinden gelen birşey yok
gibi gözüküyor.
Artık kendi hayatını ayırmalı ve geleceğine odaklanmalısın.Öğretmen olduğunu biliyorum.
Ölmek,öldürmek fikirleri yakışmıyor sana.Kendine bu işkenceyi yapma.
Annenden kopman gerekiyorsa da kopmaktan korkma.
Çok zor ve tamiri zor gözüken bir aile ilişkiniz var çünkü.
Bundan en az zararla kurtulmanın yoluna bak ve yüzünü geleceğine dön.
Bir fare kapanına sıkışıp kalmış gibisin.

yahu şu çocuk doğurmak kadını melaike mi yapıyor? o halde ben de gidip peydahlayacam birinden beni doğuran kadının bana yaptığı gibi yapacam sonra da cennneti ayaklarımın altın alacam oh ne hayat.
var ya içimde öyle müthiş bir öfke var ki öyle korkunç ayrım yapıyor ki doğurduğu oğluyla benim aramda şeytan diyorr al bışağı git sok karnını deş!!! sonra da kendini gebert kurtul.
evlat hakkı yok mu ev kk.nin değerli anneleri? evladın kendini doğuran kadın üstünde hakkı yok mu? yüce yaratıcı heaba çekmeyek mi onu yaptıklarından dolayı? yoksa .....dan çıkartmakla kutsal mı oluyro? o halde sokak köpekleri kedileri tüm doğuran canlıları tepemde gezdirecek çünkü onlar bile doğurduklarını sokağa atmıyorlar.
arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum çok teşekkürler.yarın döneyim evime öğretmenlik yaptığım yere diyorum ama neden içimden bişeyler pazar gün dön diyor? yediğim laflar ortada.burada kabusta gibiyim ama böyle gidersem kanadım kırık gidecekmişim ve hiçbir işim yolunda gitmeyecek igbi geliyor neden? orada yalnız kalıcam ama pazartesi okul açılıyor biz öğretmenler için.bir de şu var bu yıl tayinim çıktı daha hallice bir yere.ev darmadağın onun verdiği bir sıkıntı mı var içimde?yoksa çok ağır ruhsal sorunlar mı yaşıyorum? ben mazoşist miyim?
Canım diğer konunu okudum.Annenin sana böyle düşmanlık yapmasının sebebi ne bilemem ama anne olan yapmamalı.Bu da hayatta senin imtihanın öyle bak.Herkesin farkı farklı dertleri var.Ne güzel mesleğini almışsın eline.Ya onlara muhtaç olsaydın.Yapabileceğin en fazla şey MESAFE KOYMAK

Back
X